Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Te szűz voltál az esküvődön?...

Te szűz voltál az esküvődön? Vártál a szexel a házasságig?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le, hogy milyen vallásotok van, gyakoroljátok e (pl: olvastok Bibliát vagy jártok templomba) és nemet is írjatok.

Kíváncsi vagyok, hogy hány keresztény (és egyéb vallású) tartja meg ezt a törvényt!

2019. dec. 10. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Igen vártam a házasságig. /Jehova Tanúja/
2019. dec. 10. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Még gyakorló keresztény voltam akkor.
2019. dec. 10. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Ja, keresztény, F
2019. dec. 10. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
22%

A bibliai értelembe vett házasságig természetesen vártam. Túlságosan igaz, érzelmes, és szeretetközpontú voltam, hogy ne annak adjam, akit a másik felemnek tekintsek.

Az összes vallást képviselem, ami térben és időben valaha létezett vagy létezni fog.

Akkor olvasok bibliát, amikor valaki megkér, hogy segítsek neki értelmezni bizonyos részeket, vagy aspeltusokat.

Sajnos sok a gyarló..., de egy részük rájön mit vesztett, hogy házasságon kívül történt. Úgy valóban elveszíti a szüzességét. Én adtam.

2019. dec. 10. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
11%
Ha már lúd, legyen kövér. Nem értem a sátoros részt miért hagyják ilyenkor ki, hiszen az is benne van a Bibliában.
2019. dec. 11. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!