Ki volt az Őrtorony - Jehova Tanui alapítója?
Letargia,
Jól láthatóan, te baromi sokat tudsz arról, hogy miről ír Az Őrtorony :D :D :D :D :D :D
Én meg azon a sok butaságon röhögök, amiket itt leirkáltok, s azt hiszitek, hogy most a nagy igazságot írtátok le. :D :D :D
Ja, és nem vagyok Tanú. De hülye sem. :D :D :D
Nagyjából minden második szó, amit leírtok. :D :D :D
Olyan témával kapcsolatban osztjátok a nemlétező észt, amiről fogalmatok sincs. Szánalmas.
Amúgy, ugyanez megy az üzleti, a tőzsdés, az MLM-es kérdések alatt is. Csupa olyan ember osztja az észt, akinek láthatóan nincs. S nem azért, mert már elosztotta, hanem mert nem is volt.
Szóval, nem vagytok egyedül a hülyeséggel.
Láthatóan nem kívánsz semmilyen konkrét állítást megjelölni mint tévest, és semmilyen a tárgyra vonatkozó konkrét ellenérvet írni (feltehetően azért, mert pontosan tudod, hogy igazunk van).
Az ilyen :D-zés meg a "minden hülyeség amit írtok" jellegű mondatok olcsó kommunikációs fogások, amelyeket bárki beírhat mindenféle tudás és következmények nélkül - semmiképpen sem az igazságot normális vitában tisztázni próbáló korrekt vitatkozók jellemzője.
"Nagyjából minden második szó, amit leírtok. :D :D :D"
És tiltja a vallásod, hogy megmutasd ezeket? 😀
"Ja, és nem vagyok Tanú. De hülye sem."
Csak másokat nézel hülyének. A "nem vagy tanú" azt jelenti, hogy hivatalosan még nem vagy a szervezet tagja, legfeljebb valami tagjelölt, vagy tudja fene hogy nevezitek.
"Ahogy régen sem emberek alapitották Isten népét, hanem Jehova választ minden esetben, igy most is igy zajlik."
De régen Jehova nyíltan közölte a szándékait,vagy ő maga szólt le a mennyből,vagy angyalt küldött. Elárulnád,titeken milyen módon választott ki? Hogy közölte ezt veletek,ha már semmilyen módon nem kommunikál? Ilyesmi konkrétum nélkül mi bizonyítja,hogy titeket az egótokon kívül bármi is kiválasztott? Hülyeségeket én is tudok puffogtatni alátámasztás nélkül,még csak kiválasztottság se kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!