Isten beteg embernek vagy rossz embernek tekinthet engem?
Sajnos vannak problémáim a szerencsejátékkal, több száz ezres tételekben játszottam.
Könyebb a tevének a tű fokán átmenni, mint gazdag embernek a mennybe kerülnie vagy hogyan is hangzik az idézet.
Tudom, hogy ez egyfajta mentális probléma. Nem is kicsi, mégis mostanában láttam ilyen posztokat rákos gyerekekről, meg olyanról aki elvesztette a lábát, vagy egy csávó aki mindkét kezét elvesztette.
Szóval én meg mindig csak azért idegeskedek, mert nincs pénzem, nincs karrierem. Meg nem értek semmihez szakmailag, nincs is szakmám.
Mégis ezerszer jobb helyzetben vagyok ezeknél az embereknél, akik amúgy nagyrészt biztos hogy normális jó emberek.
Én magamat nem tudom, most hogy én egy rossz ember vagyok, vagy ez egy ilyen betegség. Van amikor bekattanok így a pénztől. És ha veszítek elkezdem duplázni a tétet ameddig csak lehet Online játszok, itt nincs limit.
Nem panaszkodásként írtam, viszont attól nagyon félek, hogy egyszer Isten valami komoly betegséggel sújt rám, hogy észhez térjek, de akkor már késő lesz. Lehet már most is az, csak nem tudok róla.
27 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!