Az ilyen embereknek mi bajuk van? Abban a házban már lehet, hogy a Sátán uralkodott? És miért nem volt ez annak idején "felhájpolva"? Vélemények erről?!?
Biztos van ennél durvább is, de én ennél durvább, bestiálisabb gyilkosságról még nem hallottam. A napokban találtam egy cikk olvasása folytán erre a régi gyilkosságra, akkor meg nem is hallottam róla.
Tényleg lehettek ott valami ördögi/sátáni erők, hogy éveken keresztül megtudták ezt tenni, lelkiismeret-furdalás nélkül, eltitkolva? És hogy tudták egy évig rejtegetni? Mit csináltak azalatt az egy évig, amíg szabadlábon voltak?
Senki nem tökéletes, én sem vagyok az, nem is hiszem azt, de hogy tudja valaki ezt megcsinálni egy embertársával?
Valaki tud bővebb információkat erről az esetről?
Kérek mindenkit, hogy aki csak annyit tud írni, hogy "sátán nem létezik stb." meg nem tud semmi infót az esetről, az ne írjon. Köszönöm.
A II. világháborúban 50-56 millió ember halt meg, közülük több, mint 3 millióan koncentrációs táborokban. Mindig vannak teljesen elsötétült elméjű emberek, de a világháborúk azt példázzák, hogy a "normális" emberektől sem idegen a gyűlölet és a brutális erőszak, ha hivatkozhatnak felettes hatalomra, és jogosnak érzik amit tesznek. Ezért kell egy objektív mérce, egy nem szubjektív, nem torzító tükör, ami által az ember leellenőrizheti magát, hogy hogyan is áll. Egy ilyen tükörként szolgál a Biblia.
üdv
Stefán
A.) Isten rendelte így. Az ő akarata teljesült.
B.) Majd megbánják és a Mennyországba kerülnek.
C.) Nem olyan rossz dolog az a pokol.
Átlagos bűnözők beteg elmével. Nem reklámozni kell őket, hanem megtörni és megsemmisíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!