Lehet rá igényt tartani hogy ne harangozzanak ha a szomszédban van?
Figyelt kérdés
most harangoztak 10 30 korul de mar vagy 20 perce nyomjak es nem akarok erre kelni2019. nov. 3. 10:35
1/10 anonim válasza:
20 percet nem szoktak harangozni. Éjszakás vagy? Mert amúgy ilyenkor már nem jó, ha alszol.
2/10 A kérdező kommentje:
de 10-10 30korul minek harangoznak?
nem vagyok ejszakas, faradt vagyok :D
2019. nov. 3. 10:46
3/10 anonim válasza:
Nem lehet. A templom ott volt akkor is, amikor odaköltöztél.
4/10 anonim válasza:
Feküdj le korábban :P
Ha korábban kelsz hosszabb lesz a napod és nem leszel olyan meggyötört sem.
0:30 után tilos fent lenni. 9 körül meg már jó felkelni. De tényleg.
5/10 A kérdező kommentje:
nem lesz tole hosszabb
2019. nov. 3. 11:42
6/10 anonim válasza:
Próbálkozni lehet. De számíts arra, hogy nagyon hamar el kell költöznöd onnan. :D
7/10 anonim válasza:
Én kukáskocsira keltem. Sokan repülők zajára. Van akit kakas kukorékolás kelt, van akit a gyereksírás. Van, hogy a postás, kutya, szomszéd metalhead, tengerimalac úízása, mennydörgés, müezzin, vagy templomharang ébreszt. Ha nem tetszik keress egy nyugisabb bolygót.
8/10 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni, az egyház be van betonozva ebben az országban jogilag. Mondjuk ha csak vasárnap fordul elő, engem nem érdekelne, van, ahol hétköznap reggel 5-kor nyomatják.
9/10 anonim válasza:
Sőt, ha zavar a kilátásban, a templomot is lebontják a kedvedért.
10/10 anonim válasza:
Meg kell nézni, hogy ki volt előbb ott, te vagy a templom. Ha te, akkor lehet igényt leadni rá, ha a templom állt ott előbb, akkor nem. Hiszen akkor te költöztél oda és minden épeszű ember tudja, hogy a templomban harangoznak időnként.
20 percig egyébként biztos nem harangoznak, mert a harangozás is drága dolog. Illetve értelme se lenne olyan hosszan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!