Akik Jehova tanúival folytatnak vitát ezen az oldalon, miért nem szokták a saját vallásukat felvállalni?
Sokszor megfigyeltem, hogy ha egy tanú visszakérdez a vallását szidónak, hogy 'és te milyen vallású vagy', akkor egyszerűen nem válaszol vagy vége is a vitának.
Pedig teljesen jogos, hiszen egy normális vitában meg kell adni az egyenlő feltételeket.
Ezek az emberek szégyellik a saját vallásukat?
@1
Ezt nem értem. Miért vitatkoznának egymással?
Ha egyszer már folyik egy vita, akkor nyilván az eredeti témának nem volt része az illető vallása. Vagyis minek belekeverni azt a vitába?
Enélkül is szeretnek folyton mellébeszélni a Tanúk, ahelyett hogy egyenesen válaszolnának a kérdésekre. Ez csak újabb lehetőség lenne nekik értelmetlen módon terelni a témát.
Én fel merem vállalni.Tőlem még nem kérdezték.
Viszont néhány tanúra jellemző,hogy azzal kezdi,nem vagyok JT.pedig a stilusárol lehet látni,hogy nagyon is az.
Nos, én vállom, hogy bár keresztény nem vagyok, a katolikus és ortodox teológiával szimpatizálok, a tanúk, meg egy szekta.
Amúgy meg a tanúknál egy időben divat volt alkérdéseket kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!