Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt olyan keresztény...

Vannak itt olyan keresztény lányok akik 30 évesek (vagy idősebbek) és még szüzek?

Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok, meg hogy fiú vagyok,'de azt hogy keresztény miert irtad? Én vallásos vagyok, de nem értem a vallás hogy kerül a szüzességhez?
2019. okt. 15. 04:05
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Ja, van. A lány akivel ismerkedem 37 éves és olyan mint egy kis húszéves. Tényleg szűz még, de nem azért mert keresztény hanem mert olyan tipus és nem talált párt még.
2019. okt. 15. 05:22
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
1 dolog: 20 felett NINCS LÁNY, hanem NŐ van!
2019. okt. 15. 06:27
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Én se a kérdésre fogok válaszolni,de én se értem,miért került oda a keresztény kifejezés...másrészt pedig csak én tartom etikátlannak idegen emberek szüzességéről kérdezősködni?
2019. okt. 15. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Itt nincsenek, de amúgy vannak. Gondolom naponta megy már a maszti, hétvégén meg a gyónás. A pap már ki lehet akadva.
2019. okt. 15. 15:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért írtam oda, hogy keresztények, mert az biztos, hogy van olyan 30 év körüli lány aki még szűz, viszont a keresztényeknél van az, hogy csak akkor veszítik el a szüzességüket, ha már megházadostak.

Hosszabban kifejtve így is feltehettem volna a kérdést:

Van e olyan kersztény lány aki még nem talált magának férjet és emiatt szűz. Aki csak akkor fekszik le a párjával ha már összeházasodtak, és épp emiatt az összes eddigi fiúval akifel járt direkt nem feküd le?

2019. okt. 15. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

-még szűz vagyok

-még nem csokoloztam

-nem volt még barátom

-25 leszek és lány

Igaz,még nem vagyok harminc.

2019. okt. 31. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Te N vagy F vagy Kérdező?

Persze, hogy vannak! Te is az vagy esetleg?

2020. jan. 11. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!