Ha Jézus Krisztus mindennél jobban szeret engem, akkor ha nekem nagyon rossz és kérem, hogy segítsen, akkor ő mit fog tenni?
Miért rossz szomúrnak lenni?
(amúgy nem kell megjátszani magad, nem elvárás).
Egyrészt nem szeret mindennél jobban, mert mindenkit ugyanúgy szeret.
Ha re szereted egy barátod vagy a gyermeked, akkor talán azt várod tőle, hogy mindig mutassa magát boldognak, különben nem fogod szeretni?
Vagy inkább azt szeretnéd, hogy megosztaná veled, mi bántja, vagy mitől szenved, hogy segíthess rajta, nem?
Úgy írod, mimtha jézus egy ember lenne. Két ezer éve ember volt. Utána a jóság szimbóluma, valamint akkor szerethet jézus mindennél jobban, ha a lekkéről beszélsz, de minden lélek maximális, végtelen abszolút egységben létezik, így végtelenül szeret mindent.
Az energia amit teremtesz, eléggé egyértelmű a magasabb létformáknak. Már a bölcs emberek sem becsaphatóak, pedig nagyjuk nem érzékeli különösképpen az energiákat.
Önmagadnak "kell" mutatnod magad, hogy megtaláld a te utad. Majd később amikor megtanulod eszközként használni a szomorúságot, közben is boldog leszel.
Kedves Kérdező!
"Ha Jézus Krisztus mindennél jobban szeret engem, akkor ha nekem nagyon rossz és kérem, hogy segítsen, akkor ő mit fog tenni?" Segíteni. De nem okvetlenül úgy, ahogy azt te előzetesen elképzelted. Ha segítséget kérsz tőle, úgy kérd, hogy az számodra felismerhető legyen.
Nem kell boldognak mutatnod magadnak felé -honnan származik ez az irracionális ötlet?
Nem, nem fogod tudni őt becsapni, magadat inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!