Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sok ember miert imatkozik?

Sok ember miert imatkozik?

Figyelt kérdés
A Biblia tobb helyen utal ra hogy egy illeto imatkozik es sokan kernek az atyatol egeszseget boldogsagot anyagi dolgokat vagy valakinek a vedeset. Szerintem az atya bolcsessege vegtelen is lehet ezert amit jonak lat azt csinalja. A Biblia ir arrol hogy a kedves es jambor embereknek es az erkolcsosoknek es az igazsagosoknak vedelem szolgaltatik a keseru helyzetekben es hogy a gyalazatosoknak a gyalazatossaga a gyalazatosokat eri el. Salamon a Bolcs Kiraly pontatlan idezete /Aki vermet as beleesik. Aki alamizsnat ad a kedves szegenyeknek annak megorvendeztetik a szive mert eladott ingyen./ A Biblia utalast tehet hasonlora mint az ugynevezett karma torvenye de vannak kivetelek mert vannak utalasok es ra lehet jonni hogy az igazsagosakkal foleg a modern idokben tobb igazsagtalansag tortenik mint amennyi jar nekik peldaul a sarkany gyalazatos korrupcioja miatt. Abban az esetben a vegitelet napjan egyenlodhet ki az igazsagtalansag. De ha az imatkozo hisz az atya bolcsessegeben akkor miert imatkozik? Miert szeretne folulirni az atya akaratat es a sorsot amit az embernek adott? A Biblia utal arra hogy az igazsagosaknak megadjak ami jar nekik a Foldnek a kereksegen vagy a vegiteletkor az iteletukben megadjak azt ami jar nekik. Azert mert az imatsaggal az ember kinyilvanithatja a szabad akaratat hogy szeretne xy dolgot elerni vagy azt szeretne hogy a Foldnek a kereksegen xy dolog valtozzon amire szuksege van az atyanak hogy megadja? A vegitelet lesz a Foldnek a kereksegen az osszes embereknek akkor is ha a szabad akaratuk ellenkezik azzal hogy igazsagos iteletet kapjanak.
2019. szept. 16. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Imádkozni, Isten szándékának a megvalósulásáért kell első sorban. Jézus adott egy sorrendiséget, mi a legfontosabb.

Miért?

Mert Isten országa, vagy királysága az, ami helyreállitja az eredeti rendet a Földön, Isten eredeti szándéka szerint.

Ez nem jelenti azt, hogy másért nem lehet kéréssel fordulni Istenhez, hiszen Jézus belefoglalta, hogy vannak személyes kérések, vagy mások életéért, bűnért való megbocsátásért való kérések is.

Persze a háláról, köszönetről sem szabad megfeledkezni.

2019. szept. 16. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
ImáDkozni és nem imáTkozni.
2019. szept. 16. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Azért imádkozunk, mert így beszélgetünk Istennel.

A megérzéseink által pedig Isten beszélget velünk.

Ennyi!

2019. szept. 16. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként az imádság segít lecsendesíteni az elmét, megnyitni a szívet, lelket és felemel Istenhez, segít visszatérni oda, ahová tartunk.
2019. szept. 16. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem sem imádkozni kell ahhoz, hogy szörnyű sorsot adot, hanem megsemmisíteni.
2019. szept. 16. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
*aki, adott :SSS
2019. szept. 16. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Én például azért, hogy legközelebb helyesen írd le...
2019. szept. 16. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

A bibliai utalásokat te magad olvastad vagy csak szóbeszéd alapján írsz a korszellem hatása alatt?

Te szoktál imádkozni?

Jobb ha elkezded.

2019. szept. 16. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

7Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek. 16Nem ti választottatok ki engem, hanem én választottalak ki, és rendeltelek titeket arra, hogy elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök megmaradjon, hogy bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek. 23és azon a napon nem kérdeztek éntőlem semmit.”

23„Bizony, bizony, mondom nektek, hogy amit csak kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek. 24Eddig nem kértetek semmit az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy örömötök teljes legyen.

7„Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek.

24Ezért mondom nektek: higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek.

2019. szept. 17. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!