Protestáns papok szoktak elvállni a feleségüktől, vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mikor és miért?2019. szept. 1. 00:11
1/9 anonim válasza:
Jah. Hallottam már ilyenről, hogy lelkipásztor is vált, de nem kérdeztem meg az okát. Mivel nek saját gyülekezet volt, ezért azt sem tudom, hogy mi lett a vége, maradt e lelkipásztor vagy sem.
2/9 anonim válasza:
Tőkés László (Kolozsvár, 1952. április 1. –) református lelkész, az 1989-es romániai forradalom hőse, 1990-től 2009-ig a Királyhágómelléki református egyházkerület püspöke, 2007-től európai parlamenti (EP) képviselő, 2010–2011-ben az EP egyik alelnöke.
Ő szokott. Miért ? Egy fiatalabb nőért.
3/9 anonim válasza:
Tőkésen kivől még ismerek egy unitárius lelkészt aki elvált és újranősült.Ugyanúgy folytatja a hivatását mint azelőtt.
4/9 anonim válasza:
Kecskeméten evangelikus lelkész, 3×vált el, most a negyedik asszonyát fogyasztja. Amúgy jól prédikál, de hogy az Úr mit gondol erről...
5/9 anonim válasza:
Protestánsoknál lelkészek vannak, de igen, szoktak, közeli településen is megesett. Szerintem a válásoknál nincs általános ok, minden házasság más-más ok miatt megy tönkre.
Viszont azért az meredek, hogy újra is házasodnak, amikor a Biblia ilyet nem enged meg, igaz a válást sem.
7/9 anonim válasza:
Lelkészek vannak náluk, de amúgy itt a városunkban egy korábbi lelkész elvált, de utána el is ment innen.
8/9 anonim válasza:
Hol lelkész egy protenstáns? Nálunk, Nagyváradon papok. A pap felesége meg papnő. Tiszteletes úrnak szolutjuk szemtől szembe, a háta mögött meg pap.
9/9 anonim válasza:
Nem válnak egy francot. Toklaci is elvált. A varadi Bihari napló jelenlegi főszerkesztőjének egykori feleségével el eggyutt. Megcsalta a saját feleségét ez a politikuspap. Nem keresztény pap ez hanem eretnek aki anathemiat érdemel. Forradalmat csinált, politizált, megcsalta a feleségét és hallottam tőkés lászlórol hogy egy lagzin táncolt az asztalon. A mi szegyenunk és az is eretnek aki pártolja. Én gyűlöltem mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!