Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Rajtatok, láthatóak a Lélek...

Rajtatok, láthatóak a Lélek gyümölcsei?

Figyelt kérdés

2019. aug. 30. 12:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

A Lélek ehető gyümölcsöt adjon az embereknek ne ezt a vallásos maszlagot. Rengeteg ember éhezik, nem ilyen hülyeségekre vágynak, hanem ennivalóra. Mibe telne a Léleknek (aki elvileg Isten) odateremtni almát, banánt, narancsot, meggyet stb. az afrikai éhezőknek? Semmibe!

Ha tudtam volna, hogy Isten ilyen lesz, akkor Ádámék helyében felzabáltam volna az összes gyümölcsöt a tiltott fáról "csakazértis"!

2019. aug. 30. 15:08
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

"Senkit nem érdekel itt a vallási rovatban"

ööö... ez nem a vallásosok rovata hanem a vallásé. Arról ha jól tudom bárki mondhat véleményt. Egyébként a gondolom az ilyen lekezelés is a lélek gyümölcse lehet nálad.

A másik pedig, hogy ateistákon ugyan miért ne lehetnének láthatóak a lélek gyümölcsei ateistákon?

2019. aug. 30. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Én a munkám gyümölcseit szoktam látni a környezetemben.
2019. aug. 30. 18:02
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem itt most eleve az ateista kezdett lekezelően viselkedni,ugyanis rengeteg példát láthattunk,mikor az ateisták kollektíven jobb embereknek mondták magukat a hívőknél,holott mindkét táborban előfordul jó is meg rossz is. Itt is azt látom,hogy a szentséges ateisták jönnek a lekezeléssel,lenézéssel,meg gúnnyal,mikor mindezt lekezelően,lenézően és gúnyosan írják...legalább olyan hibát vegyünk észre a másikban,ami belőlünk hiányzik,majd akkor talán jogunk lesz okoskodni,addig meg foglalkozzunk csak a saját stílusunkkal.
2019. szept. 1. 12:39
 15/18 tgt ***** válasza:
42%
A Lélek gyümölcsei (szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás) megnyilvánulhatnak nem keresztény hívőkben, és ateistákban is. Én sok ateistát ismerek, akikben ezek megvannak, csak ők nem hívják Lélek gyümölcseinek, hanem egyszerűen csak rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal, és magától értetődőnek tartják, hogy ezek alapján élik az életüket.
2019. szept. 2. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

"ööö... ez nem a vallásosok rovata hanem a vallásé. Arról ha jól tudom bárki mondhat véleményt."

Persze, csak senkit nem érdekel. A senkit nem érdekel nem egyenlő azzal, hogy nem mondhatod el a véleményed:D

Nem csoda, h nem esett le, hogy a kérdés fényében senkit nem érdekel...

"A másik pedig, hogy ateistákon ugyan miért ne lehetnének láthatóak a lélek gyümölcsei ateistákon?"

Aham, tehát az ateista elfogadja, hogy Jézus a megtestesült és megváltó Isten, hogy a lélek gyümölcsözzön benne. Ez is nagyon logikus

2019. szept. 2. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

"7-es: Az arrogancia is a lélek gyümölcse? Mert a te hozzászólásodban az van."

Attól függ, mit szeretnél belelátni, gyöngyöm.

2019. szept. 2. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
32%

"Persze, csak senkit nem érdekel. A senkit nem érdekel nem egyenlő azzal, hogy nem mondhatod el a véleményed:D"

Kár, hogy a saját álkeresztény farizeus véleményed megpróbálod eladni mint többségi véleményt. Amikor a smiley-t odateszed a végére akkor tényleg viccesnek/frappánsnak tartod a hozzászólásod?

2019. szept. 2. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!