Rajtatok, láthatóak a Lélek gyümölcsei?
A Lélek ehető gyümölcsöt adjon az embereknek ne ezt a vallásos maszlagot. Rengeteg ember éhezik, nem ilyen hülyeségekre vágynak, hanem ennivalóra. Mibe telne a Léleknek (aki elvileg Isten) odateremtni almát, banánt, narancsot, meggyet stb. az afrikai éhezőknek? Semmibe!
Ha tudtam volna, hogy Isten ilyen lesz, akkor Ádámék helyében felzabáltam volna az összes gyümölcsöt a tiltott fáról "csakazértis"!
"Senkit nem érdekel itt a vallási rovatban"
ööö... ez nem a vallásosok rovata hanem a vallásé. Arról ha jól tudom bárki mondhat véleményt. Egyébként a gondolom az ilyen lekezelés is a lélek gyümölcse lehet nálad.
A másik pedig, hogy ateistákon ugyan miért ne lehetnének láthatóak a lélek gyümölcsei ateistákon?
"ööö... ez nem a vallásosok rovata hanem a vallásé. Arról ha jól tudom bárki mondhat véleményt."
Persze, csak senkit nem érdekel. A senkit nem érdekel nem egyenlő azzal, hogy nem mondhatod el a véleményed:D
Nem csoda, h nem esett le, hogy a kérdés fényében senkit nem érdekel...
"A másik pedig, hogy ateistákon ugyan miért ne lehetnének láthatóak a lélek gyümölcsei ateistákon?"
Aham, tehát az ateista elfogadja, hogy Jézus a megtestesült és megváltó Isten, hogy a lélek gyümölcsözzön benne. Ez is nagyon logikus
"7-es: Az arrogancia is a lélek gyümölcse? Mert a te hozzászólásodban az van."
Attól függ, mit szeretnél belelátni, gyöngyöm.
"Persze, csak senkit nem érdekel. A senkit nem érdekel nem egyenlő azzal, hogy nem mondhatod el a véleményed:D"
Kár, hogy a saját álkeresztény farizeus véleményed megpróbálod eladni mint többségi véleményt. Amikor a smiley-t odateszed a végére akkor tényleg viccesnek/frappánsnak tartod a hozzászólásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!