Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért tiltott a keresztényekne...

Miért tiltott a keresztényeknek a tudatos álmodás vagy maga ez a "hatodik érzék"?

Figyelt kérdés

2019. aug. 28. 19:22
 1/9 A kérdező kommentje:

Sokan mondták ezt hogy tiltott. Nekem pl sose jön össze se akarva se akaratlanul mert mindig megzavar valami ha meg össze is jön elvakulok igy nem látok és felkelek.

Ugye a Biblia említi is hogy az álmokkal nem szabad foglalkozni. miért?

2019. aug. 28. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem az álmodás tiltott, hanem az álomfejtés.
2019. aug. 28. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Azaz hogy rájönni mit jelent?
2019. aug. 28. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, erre mutat rá a bibliai József története, aki megfejtette mit jelent a fáraó álma.
2019. aug. 28. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
Az ezotéria tiltott.Az álmodást nem lehet megtiltani.
2019. aug. 29. 07:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 29. 09:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld
2019. aug. 29. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla,hogy a tudatos álmodás tiltott lenne. Nálam is sűrűn előfordul,hogy én alakítom egy álmom kimenetelét,vagy úgymond "kiléptem" egy álomból és felébredtem,ha nem tetszett. Anno hívőként ezt több keresztény ismerősömnek meséltem,még előnyösnek is tartották rémálom esetén.
2019. aug. 29. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

"Miért tiltott a keresztényeknek a tudatos álmodás vagy maga ez a "hatodik érzék"?"

Tiltottnak max. a törvénykezők mondják. Nem tilos, de semmi értelme. A szeretete kell gyakorolni, bízni Istenben, nem aggódni és ennyi. Mire használnám a hatodik érzékem, ha:

Zsidó

5,14 Az érettkorúaknak pedig kemény eledel való, mint a kiknek mivoltuknál fogva gyakorlottak az érzékeik a jó és rossz között való különbségtételre.

2019. aug. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!