Mit kell tenni, ha valaki spirituális sátánista akar lenni?
Figyelt kérdés
Be kell keresztelkedni és ennyi?2019. aug. 25. 12:31
21/41 anonim válasza:
Meg szerette,egyébként is,ezt a világot és tudta,hogy fel fog támadni Krisztus.
22/41 A kérdező kommentje:
Képzelem milyen vérfűrdő lett volna, ha nem öli meg.
2019. aug. 26. 19:24
24/41 A kérdező kommentje:
Nem volt más válsaztás, csak megölni Jézust. Téynleg így gondolod?
2019. aug. 26. 19:33
26/41 A kérdező kommentje:
Egy szavába kerülne egy szép világ. De ő dicsőítést akar és pusztítást.
2019. aug. 26. 19:40
27/41 anonim válasza:
„Bizony, bizony mondom nektek: a Fiú önmagától semmit sem tehet, csak ha látja, hogy mit tesz az Atya, mert amit Ő tesz, azt teszi a Fiú is, hozzá hasonló módon."
Aki engem látott, az Atyát is látta. Hogy mondhatod hát: Mutasd meg nekünk az Atyát? 10Nem hiszed, hogy én az Atyában vagyok s az Atya bennem? A szavakat, amelyeket hozzátok intézek, nem magamtól mondom, s a tetteket is az Atya viszi végbe, aki bennem van. 11Higgyétek, hogy én az Atyában vagyok, s az Atya BENNEM. Ha másképpen nem, legalább a tetteimért higgyétek.
28/41 anonim válasza:
Bemutatta evvel,azt is,hogy,milyen nagy a hatalma és mekkora a szeretete.Ennél jobban,hogyan tudnád bemutatni a szereteted és a hatalmad?
29/41 anonim válasza:
Egyáltalán nem akar pusztítást.Ő,azt akarja,hogy szeretet,béke és még sok minden egyéb jó legyen.A dicsőítést meg megérdemli.Miért?Azért,mert kegyelemből megteremtett minket és rengeteg sok dolgot tett értünk.Mit tettünk mi?Sokszor rosszak vagyunk és átlagosan semlegesek és néha jók,de Ő kegyelemből és szeretetből mi mindent tesz értünk.Gondolj bele,hogy Ádám és Évával mit tehetett volna.Mégis kegyelmesen bánt velük.Ádám egész életkora 930 esztendőt tett ki.
30/41 anonim válasza:
Ő tiszteli a szabad akaratot,ezért most ad egy időt,hogy megtérjenek az emberek.Jóvá tehetne mindenkit,de,vajon,hol lenne a szabad akarat?Ha meg,csak,úgy adna örök életet és boldogságot mindenkinek,akkor mi lenne a rossz emberekkel,hiszen örök életet nyertek és,akkor,képzeld el,mi lenne...A szabad akaratot meg tiszteli.Az embereknek meg szüksége van a megtérésre,a bűnös természetük miatt,ami az alma megevése óta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!