Az esőerdők pusztulása után ha nem lesz oxigén akkor még előtte Isten megment minket?
Várjátok csak a csodát ✌🏻
Ha te nem teszel magadert, vagy mi nem teszunk magunkert jobban mondva, akkor senki nem fog.
Szia
Isten hosszantűrő miattunk, lehetőséget ad MÉG, hogy az ember megtérjen gonosz útjáról, de nem engedi meg, hogy az ember lakhattlanná tegye azt, ami Ő olyan csodálatosan létrehozott. Itt az Isteni garancia: "De megharagudtak a nemzetek, és te is megharagudtál, és eljött a meghatározott idő arra, hogy megítéljék a halottakat, és megjutalmazd a rabszolgáidat, a prófétákat, a szenteket és azokat, akik félik a nevedet, kicsiket és nagyokat, és ELPUSZTÍTSD azokat, AKIK PUSZTÍTJÁK a FÖLDET.” Jelenések 11:18
Vajon azért teremtette Isten a földet, hogy az ember lakhatatlanná tegye? Sosem lesz így :-)
[link] - csak néhány perc szemléltetés!
Nem. Meghalunk mind.
És jön az utolsó ítélet, amire feltámadunk. Akkor már nem lesz szükségünk oxigénra.
7-es
ha feltámadunk miért nem lesz szükségünk oxigénre? Oxigén nélkül nem élhet a feltámasztott ember.
Ha Ádámék nem vétkeznek, még mindig szívhatnák az Isten által előállított oxigént - akkor nem égnének az erdők, mert nem lenne a földön az emberi önzés sem - viszont sokkal de sokkal oxigéndúsabb lenne a levegő.
Na, Zitus, csak te hiányoztál ide!
Azt ugye tudod, hogy a sok oxigén az sejtméreg?
Oxigénmérgezést lehet tőle kapni.
Régebben szokás is volt, és hisztériás hölgyek szoktak ilyet kapni. Tudod, hisztériás roham alatt nagyon sokat és sűrűn lélegeznek.
Másrészt: szó nem volt róla, hogy az isten megmenti ezt a bolygót, ha tönkretesszük. Ilyet 𝐬𝐞𝐡𝐨𝐥 nem ír a Biblia!
Én most a brazil farmereket sajnálom, mert az egész brazil nép pokolra kerül, mert tönkreteszik a Földet. Nemde? Pedig szegények és a földterület miatt égetik az erdőt. De viszont pusztítják a Földet, tehát gonoszak. Most tudtam meg, hogy az Amazonas vidéke 20% oxigéntermelő erdő. A közeljövőben 20%-al kevesebb oxigénünk lesz.
Amúgy én azt a páratlan állatvilágot sajnálom a legjobban, amit ezek a szerencsétlen, alpári ősemberek kiírtanak. Én lecsuknám az egész országot állatkínzásért.
Létre kellene hozni egy minden ország fölött lévő hatalmat, mely azonnal intézkedik. Most én azt a döntést hoztam volna, hogy azonnal ki kell írtani Brazília lakosságát, hogy a többi embert megmentsük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!