Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az esőerdők pusztulása után...

Az esőerdők pusztulása után ha nem lesz oxigén akkor még előtte Isten megment minket?

Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 22:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Jön az eszkaton.
2019. aug. 23. 22:36
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
Igen, a földre küld egy feltalálót, aki egy eljárás segítségével meg tudja tisztítani a Föld légkörét, és friss oxigénnel tudja ellátni.
2019. aug. 23. 22:43
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Haha, na persze. Segíts magadon, Isten is megsegít. Hiszek Istenben, de nem gondolom, hogy erre van bármiféle természetfeletti megoldás. Nekünk kell változtatnunk.
2019. aug. 23. 23:00
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Várjátok csak a csodát ✌🏻

Ha te nem teszel magadert, vagy mi nem teszunk magunkert jobban mondva, akkor senki nem fog.

2019. aug. 24. 00:21
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
Íme az ember, ez a csodálatos lény, mely képes bármit tönkretenni maga körül, majd amikor szharban van reménykedik, hogy valamilyen kitalált lény megmenti őt.
2019. aug. 24. 07:28
 6/17 KZitus ***** válasza:
29%

Szia

Isten hosszantűrő miattunk, lehetőséget ad MÉG, hogy az ember megtérjen gonosz útjáról, de nem engedi meg, hogy az ember lakhattlanná tegye azt, ami Ő olyan csodálatosan létrehozott. Itt az Isteni garancia: "De megharagudtak a nemzetek, és te is megharagudtál, és eljött a meghatározott idő arra, hogy megítéljék a halottakat, és megjutalmazd a rabszolgáidat, a prófétákat, a szenteket és azokat, akik félik a nevedet, kicsiket és nagyokat, és ELPUSZTÍTSD azokat, AKIK PUSZTÍTJÁK a FÖLDET.” Jelenések 11:18

Vajon azért teremtette Isten a földet, hogy az ember lakhatatlanná tegye? Sosem lesz így :-)

[link] - csak néhány perc szemléltetés!

2019. aug. 24. 11:09
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Nem. Meghalunk mind.

És jön az utolsó ítélet, amire feltámadunk. Akkor már nem lesz szükségünk oxigénra.

2019. aug. 24. 15:18
 8/17 KZitus ***** válasza:
0%

7-es

ha feltámadunk miért nem lesz szükségünk oxigénre? Oxigén nélkül nem élhet a feltámasztott ember.

Ha Ádámék nem vétkeznek, még mindig szívhatnák az Isten által előállított oxigént - akkor nem égnének az erdők, mert nem lenne a földön az emberi önzés sem - viszont sokkal de sokkal oxigéndúsabb lenne a levegő.

2019. aug. 24. 17:34
 9/17 anonim ***** válasza:
32%

Na, Zitus, csak te hiányoztál ide!

Azt ugye tudod, hogy a sok oxigén az sejtméreg?

Oxigénmérgezést lehet tőle kapni.

Régebben szokás is volt, és hisztériás hölgyek szoktak ilyet kapni. Tudod, hisztériás roham alatt nagyon sokat és sűrűn lélegeznek.

Másrészt: szó nem volt róla, hogy az isten megmenti ezt a bolygót, ha tönkretesszük. Ilyet 𝐬𝐞𝐡𝐨𝐥 nem ír a Biblia!

2019. aug. 24. 21:11
 10/17 A kérdező kommentje:

Én most a brazil farmereket sajnálom, mert az egész brazil nép pokolra kerül, mert tönkreteszik a Földet. Nemde? Pedig szegények és a földterület miatt égetik az erdőt. De viszont pusztítják a Földet, tehát gonoszak. Most tudtam meg, hogy az Amazonas vidéke 20% oxigéntermelő erdő. A közeljövőben 20%-al kevesebb oxigénünk lesz.

Amúgy én azt a páratlan állatvilágot sajnálom a legjobban, amit ezek a szerencsétlen, alpári ősemberek kiírtanak. Én lecsuknám az egész országot állatkínzásért.

Létre kellene hozni egy minden ország fölött lévő hatalmat, mely azonnal intézkedik. Most én azt a döntést hoztam volna, hogy azonnal ki kell írtani Brazília lakosságát, hogy a többi embert megmentsük.

2019. aug. 24. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!