Ha black metalt hallgatok a pokolba kerülök?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztába ezekkel, de szeretem a black metalt, de nem a mondanivalója, szövege miatt, hanem magát a zenét. Szóval ha black metalt hallgatok a pokolra kerülök? Vagy nem? Nem tudom2019. aug. 5. 11:13
12/18 anonim válasza:
Nem tudom, de én black metal fanként remélem a pokolra jutok. Inkább szolgálom az Ördögöt, mint Istent. :D. Sőt, ezerszer jobbfej palinak tűnik, mint Isten.
13/18 anonim válasza:
Lucifer: hát először megkapja a fülest a szentlélek (meg két nyaklevest is mellé), aztán mehet a pokolba. De bárki adhat még neki utána is fülest csak akkor kell egy tűzoltó ruha.
14/18 anonim válasza:
Ha ilyen kérdéseid vannak akkor inkább hagyd az egész metál műfajt...
16/18 világvége1 válasza:
Akinek a black metal tetszik, annak a szelleme nem boldog. Akinek a szelleme nem boldog, az vétkezett. Aki vétkezett, az a pokolra kerül.
17/18 anonim válasza:
16-os. Gondolom te is csőlátású vagy, aki életében nem hallgatott metált. Ha nem tudsz róla semmit, legalább ne okoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!