Mi van, ha tényleg igazuk van a szcientológusoknak?
Tudod az agyban biológiai, neurológiai folyamatok játszódnak le folyamatosan, tehát nagyon fizikai, valóságos dologról van szó. Tehát ennek mindenképpen köze van a testhez.
"Te se kezdesz neki úgy vírust irtani, hogy lelassítod a gépet - nyugtatók - vagy nekiállsz machinálni a HDD -n belül mechanikusan. "
Mert te amatőr vagy.
Viszont az igazi profik - lásd: Kürt - pontosan így csinálják.
Teháát számukra nem elfogadható egy pszichésen beteg embert kezelni? Mert az úgy jóvan?
Vagy,hogy eleve nem betegeket zárnak be,hanem ott teszik őket azzá? Ez meg nem valószínű,mert rendesen látszik azokon már előtte is,hogy valami nem kerek. Tehát nem,nincs igazuk.
11: Mégsem sikerült 150 év alatt egyetlen igazán gyógyult embert sem előállítaniuk. Halottból és megnyomorítottból viszont milliókat.
12: Mesélj már egy kicsit erről a módszerről ha már akkora profi vagy.
13: Nem ellenzik a gyógyítást, de semmiképp nem kemikáliákkal és azokkal a "módszerekkel" ahogy a magát tudománynak hazudó pszichiátria csinálja.
A szcientológusok a pszichológusokat is utálják, pedig ott nincs kemikália. Pont azért, mert a szcientológusok is pszichológiai módszereket használnak az áldozatok kiismerésére, majd megtörésére.
Ezzel együtt a gyógyszerek még JELENLEG valóban gyerekcipőben járnak ezen a területen.
Ez azt jelenti, hogy maga a gyógyszer itt még nem oldja meg a problémákat, nem gyógyítja meg a betegséget.
Viszont lehetővé teszi, hogy a beteg olyan állapotba kerüljön, ahol már elviselhető az élete, és az orvos - más módszereket használva - végre neki tud kezdeni a gyógyításhoz.
CSAK ilyen esetben lehet egyelőre gyógyszert használni itt.
Kezelés alatt álló kényszerbetegként hihetetlenül dühít engem, hogy a szcientológusok micsoda baromságokat képesek elhitetni az emberekkel. És hogy sokan ezt be is veszik.
Kösz szépen, jól vagyok, nem lettem zombi. De ha az is lennék egy nap, inkább választom ezt, mint a kényszergondolatokkal járó szenvedést.
Nem, nem adnak mindenkinek gyógyszert. Nekem sem adtak, amikor még nem voltak olyan súlyos tüneteim.
Igen, a pszichiátriai gyógyszereknek sok mellékhatása van, de ezek az első 2-3 hét után elmúlnak. Az orvostudomány pedig jelenleg nem ismer jobb megoldást.
Végezetül pedig: nem gondolod, hogy ha a pszichiátria tényleg egy ilyen bűnszervezet lenne, akkor már rég betiltották volna? Hm?
Ja, ha valaki nem jött volna rá: szinte biztos, hogy a kérdést szcientológus tette fel. Aki védi őt, az is szcientológus.
De vajon miért úgy írta, mintha ő mégsem lenne az?
Ennek is van valami oka.
Milyen szép, hogy a válaszomat töröltetitek, miközben semmi sértő nem volt benne és csak a ti ostobaságaitok látszanak.
Amúgy utolsó: miből gondolod, hogy akár a kérdező, akár én szcientológusok vagyunk? Ő látszólag nem is ismeri őket én meg igen. Ennyi.
A viselkedésetekből.
Az meg, hogy látszólag mi van... inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!