Észak-Törökországban, a Fekete tenger partján az 500 000 fős Samsun városában mennyire utálhatják az európaiakat? Mennyire veszélyes ott az élet?
A párom Samsuntól kb 100 km-re lévő, szintén tengerparti városból való. Nem utálják az európaiakat, és semmivel sem veszélyesebb egyedül az utcán lenni, mint teszem azt Miskolcon vagy Nyíregyházán. Nyilván mindenhol vannak fura szerzetek, és valóban nem árt, ha tudsz törökül, de ha nem, akkor sem fognak leszúrni (lol :D). Ez inkább általános igazság, hogy könnyebb minden, ha beszéled egy adott ország nyelvét.
Én 23 éves nőként, aki szemmel láthatóan "nagyon európai" (hosszú vörös haj, fehér bőr) is mentem ki többször az utcára egyedül, habár a párom nyilván jobban szereti, ha velem tart. Azon kívül, hogy a férfiak megbámultak és kaptam pár kéretlen ajánlatot, semmi bajom nem esett.
Szijaaa, köszi. Igen ez a macsóskodås.
Amúgy nem hiszem hogy hagyománytisztelő család lenne, az apja tanár, nem muszlimok, nem vallásosak, szóval nem tudom.
De gugliztam, kapásból 4-5 ötcsillagos szállodát dobott ki, úgyhogy mindenképp hazudott. Innentől én nem hiszek el semmit.
De Isztambulba elmegyek.;) Remélem még az idén. :D
Hát, ez elég bukta. Innentől én sem hinnék neki :)
80%-os válaszoló teljesen jól összefoglalta, miért nem szereti a párom, ha egyedül megyek ide-oda. Kicsit másképp működnek ezek a dolgok, ezt valaki vagy elfogadja, vagy nem - aki nőként nem érti meg, az számoljon a következményekkel.
Isztambulba meg tényleg tessék elmenni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!