Irtok bakancslistát?
Sziasztok. Mi van a bakancslitátokon ? érdekelne engem.
Én nekem 300 dolog van rajta.Tudom sok de megvalósitató.
Nekem egy viszonylag rövid bakancslistám van.
1. Neuschwansteini kastélyhoz elutaznék+ a Fekete-Erdőben két hetet eltöltenék.
2.Körbeutaznám Olaszországot,fő célpont Toszkána.Végigkóstolnám Olaszország ízeit.
3. Elrepülnék Dél-Amerikába és meglátogatnám a Macchu Picchut és egyéb inka örökségeket.Gyalog.
Pont ma kezdtem el írni, szóval még fog bővülni.
Attól függ, mi az a 300 dolog. Lehet ezek nagy része apróság, ami könnyen megvalósítható, lehet nem. Rajtad áll.
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni.
Pár úticél (főként olyanok, ahol már jártam, és szeretnék visszamenni, de ismeretlenek is): Szicília, Róma, angol vidék, Írország, Fogarasi havasok, Riga, Prága stb.
Talán röhejes, de a BKV hajóval azóta szeretnék végigutazni oda-vissza a Dunán, amióta elindult a járat, de valahogy sosem jött össze.
Elolvasni a Háború és Békét.
#5.
Vannak kisebb dolgok is a listámon, de az 300-ból olyan 30 lenne, és marad 270. Nekem ezen a listámon nem utazós dolgok vannak hogy hova szeretnék elutazni , utazásra van külön listám ott is nagyon sok ország és hely van felirva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!