Miért utálják a magyarok többsége az ukránokat, amikor fél Magyarország belőlük él meg?
"amikor fél Magyarország belőlük él meg"
ezt hogy érted?
1. én eddig egyetlen magyarral sem találkoztam aki utálta volna az ukránokat pedig kopaszok és nacionalisták között mozgok most már jó 7-8 éve
2. miért él meg fél Magyarország az ukránokból? én életemben kb. 2-3 ukránnal ha találkoztam (ők is csak félig voltak azok). kikre gondolsz? a saegédmunkásokra, melósokra? vagy mégis hogy érted? mert közöttük sem találkoztam olyan nagyon sok ukránnal
3. lehet, hogy Kelet-Magyarországról beszélsz és ott sok az ukrán, de itt Nyugaton nem igazán. csak akkor meg minek általánosítasz? én egyáltalán nem élek meg semmilyen ukránokból
4. 1-2 ukránról azért hallani híreket, a maffiózókról. na most őket szeressem? ugyanis ők nem mese, valóban léteznek, tudom személyes élményből
Az, hogy fél Magyarország az ukránokból él túlzás, de az hogy nagyon sok magyar, aki az Ukrán határ mellett nőt fel, az az ukrán cigerettából gazdagodott meg s lett milliomos az igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
S hogy nem ismertek olyan embert aki utálná az ukránokat???? Szerintem ez azért van mert nem vagytok ukránok, vagy ukrán magyarok mint én s ezért nem érnek atrocitások sem. Engem értek nagyon sok is, sokszor vágták az arcomhoz hogy takarodjak oda ahonnan jöttem vissza Ukrajnába. Holott én magyar vagyok, csak papíron ukrán s akkor gondold el, hogy utálja a magyar a szintiszta ukránt???? Ha engem magyarként is utálnak és csak annyi bűnöm van, hogy a magyar határtól 12 km születtem.De persze nem lehet egy kalap alá venni a magyarokat ezért s utálni mindegyket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!