Jelent-e valamit a Ferrero Rocher- csokoládé, ha valakinek ajándékba szeretném adni?
Figyelt kérdés
Egy olyan kollégámtól kaptam egy dobozzal, akitől nem is számítottam volna, hogy bárminemű segítséget meg fog hálálni. Vagy legalábbis egy tábla csokira számíthattam nála...Próbált kedves lenni? De még a többi kolléga sem látta, hogy mások előtt mutassa, hogy ő mennyire rendes...kissé zavarban vagyok...2018. okt. 31. 00:07
11/14 anonim válasza:
Attól függ tett-e feléd más kedves gesztusokat is.Ha ez egy egyszeri alkalom volt akkor lehet egyszerűen csak hálás a segítségért.Figyelj a jelekre ha többször tesz ilyet vagy elhív valahova meglehet érdeklődik utánad.Kaptam már én is férfitől szives Milka desszertet,mert segítettem neki és hálás volt érte,de semmi több.
12/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelent valamit.
13/14 anonim válasza:
Udvarias, lovagias gesztus egyszerűen.
Vannak még Régimódi Típusú Férfiak - nem "haltak ki" teljesen a mai világban sem...
14/14 anonim válasza:
Szerintem semmit nem jelent. A boltokban a csokis pultnál elöl van, klasszikus desszertajándék. Ha többet szeretnél tőle, akkor ne ebből szűrd le, hogy közeledni akar, hanem abból, hogy elhív-e valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!