Londoni magyarok, milyen az élet odakint?
Itt is drágul az élet. Én már nem Londonban élek, hanem egy angliai kisvárosban, és van rálátásom az árakkal kapcsolatban. London az egyik legdrágább város Angliában. A szállás itt is drága. Minimálbéres keresettel csak egy szobát fogtok tudni bérleni nyolcadmagatokkal.
nyelvtudásra lesz szükségetek, mert nagy a konkurencia..
Én is a párommal jöttem ki, nem bántam meg (igaz párom már nincs de azt sem bántam meg 😂)
Attól függ mit hagytok otthon. Milyen munka, mennyit keresel, stb stb
Mert Londonban nem fogsz fényűző palotát bérelni, de az elviszi az egyikőtök full fizetését. Vagy szobát vesztek ki mint minden normális magyar (ha van ilyen egyáltalán) munka olyan sok mindenen múlik hogy milyen lesz, mire van lehetőségetek, hogy abba bele sem mennék, mert reggelig pötyögtetnék.
Nemtudom milyen konkretumokra vagy kíváncsi, de elárulok néhány londoni magyarok által féltve őrzött TITKOT amit még sohasem olvashattál a zinterneten: itt sincs kolbászból a kerítés, minden kezdet nehéz, kell minimum 1-2000 £ kezdőtőke, kell nyelvtudàs, kitchen portert mindenhova keresnek, hozz cigit/pálinkát/pörköltet.
“Nincs kolbászból a kerítés”
Igen, aki kiccsenporternek jön annak nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!