Mit tegyek, ha villamoson vagy buszon beállok (nem ülök le) a babakocsit helyre, és állandóan odajönnek a babakocsisok? Végtelenül szomorú vagyok, még barátnőm sem volt nem hogy gyerekem, mindig odébb kell állnom.
Ne oda állj! A névében is benne van, hogy az a babakocsi helye. Akkor mit vársz?
Amíg ilyen életképtelen vagy, addig se gyerek, se nő nem is való neked. Őszintén: el tudsz tartani egy családot? Tudsz nekik bármit biztosítani? Egy csekket fel tudsz adni egyedül?
Gyereknek nem való gyerek.
Járj inkább biciklivel.
Szóval beállsz arra a részre, ami külön a babakocsisok részére van fenntartva. Utána pedig meglepődsz, hogy oda mennek a babakocsisok? Ostoba vagy?
Még nincs dél, de már képes valaki ilyen f_szságot kiírni az oldalra. Őrület. Főleg, hogy semmi köze a társkereséshez ennek. Bár valószínűleg elég jó kiindulási pont lenne arra vonatkozólag, hogy miért nem kellesz senkinek. Az ostoba embereket senki nem szereti.
Már ötödjére futok neki a kérdésnek, de még mindig nem áll össze a kép, pedig nem vagyok hülye egyáltalán...
Mi köze annak hogy odébb kell állnod ahhoz hogy még sose volt barátnőd?
A másik hogy a kérdés végén szinte már meg is válaszoltad magát a kérdést.
Arrébb állsz, ennyi.
#4, én is párszor elolvastam :D
1. Ne állj a babakocsisok helyére
2. Ha tudod, hogy szomorú leszel a babák látványától, jó messzire kerüld el a villamos/busz azon részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!