Esős időben mennyire illik felajánlani másoknak az esernyőnket?
Figyelt kérdés
Nálam mindig van esernyő, és így elő-előfordul, hogy rajtam kívül mindenki megázik az utcán. Ha megsajnálok egy ismeretlent, illene neki felajánlani, hogy menjünk együtt az esernyőm alatt? Illetve fordítva: ha párkapcsolatban élek és nincs ismerkedési szándékom, ezzel (az illem szerint) vétenék a barátnőm ellen?
25/F
2018. szept. 7. 21:32
2/4 anonim válasza:
Nem szokás, de ha egy irányba megyünk egymás mellett én is föléjük emelem az ernyőm. Legtöbbször észre sem veszik.
3/4 anonim válasza:
Nekem zebránál ajánlotta fel valaki. Arra az egy percre is nagyon jól esett hogy nem ázok.
4/4 anonim válasza:
Igen, én is a zebrán ajánlottam fel a múltkor egy idős néninek, azelőtt meg egy srácnak. Szerintem örültek neki, elfogadták.
De volt olyan is, hogy egy lánnyal egy irányba mentünk, és megkérdeztem, fölé tartsam-e az ernyőt. De azt mondta, nem, mert kifejezetten szereti az esőt, nem baj, ha megázik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!