Papucsba megyek ide-oda az mennyire tahóság?
A tahóság nekem sokkal durvább. Nekem nem fáj, ha ezt csinálod, le se nézlek miatta, de én nem tenném semmiképp. Épp eléggé rezeg a léc a szandálnál, de hát rohadt meleg van...
Ha neked ez kényelmes, felőlem hordhatod.
Nem tahóság... végülis nem ártasz vele senkinek. Inkább csak szokatlan. Papucsot otthon hord az ember, vagy strandon, vagy amíg leviszi a kutyát, vagy ha bringázik egy kört a ház körül...
De én még ezeket is cipőben teszem. :D Nekem nagyon furcsa, ha valaki otthoni papucsban mászkál az utcán, boltban, stb. Még így nyáron is furcsa. :D
Nem szoktam így járkálni.
Ha nem nőről van szó, akkor nem szeretem, ha valaki így közlekedik, mert egyfajta érdektelenség, lezserséget tükröz számomra.
Majd jön a Náray Tamás, és jól megdivatdiktátoroz téged, majd meggondolod kétszer, hogy papucs helyett mégiscsak Guccit kéne hordani.
XD
Azt meg tudom erősíteni, hogy a fenti modell nagyon kényelmes, és azért ennél jóval putrisabbakat látni az utcán. Én viszont csak otthonra hordom az egyiket, másikat strandra (nyilván ekkor a városon keresztül is), ritkán közeli boltba.
Annak ellenére, hogy papucsot az ember csak otthon hord, a lányok/nők 90 %-a viseli egész nyáron az utcán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!