Ha hivatalos helyre írok kérdést emailben vagy webshopnak, illik-e megköszönni a választ?
Pl. hivatalos helyre írok emailt, hogy melyik üggyel mikor hová tudok menni személyesen a kormányhivatalba ügyet intézni. Vagy webshopnak, hogy személyesen mikor és hol tudom átvenni a terméket. Stb.
Ilyenkor általában a kérdés végére odaírom, hogy előre is köszönöm a visszajelzést.
A kérdés az, hogy mikor elküldik a válasz emailt, akkor illendő-e egy választ küldeni, hogy köszönöm vagy az bőven elég, hogy a kérdés végére odaírtam. Ti, hogy csináljátok vagy hogy csinálnátok? Gondoltam az lehet idegesítő nekik, ha válaszolok az írásra is, hogy köszönöm. Nem tudom.
Szerintem az email egy nagyon új elektronikus eszköz és senki sem akar újabb és újabb emailekkel foglalkozni. A cset ablakok azok mások, mert ott egyből látja mindkét fél míg az emailnél várni kell a válaszra.
Szerintem nem illetlenség a sajátos működése miatt. Ha gondolod írd oda az elköszönésnél:
Előre is köszönöm válaszát!
Üdvözlettel:
X Y
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!