Ha nem büdös a lábam akkor feltehetem a lábamat zokniban a Vonaton ülve?
Undorító dolog zokniban is feltenni a lábat oda, ahol másvalaki ül. Gondolom, te szívesen ülsz oda, ahol valaki másnak a lába volt zokniban. Pl. ha vendég megy hozzátok, ő is felteszi a lábát oda, ahol te ülni szoktál.
Mindig lenéztem és elítéltem azokat, akik felteszik a lábukat. Főleg idősek lába látványra se valami szép, nem kéne közszemlére kitenni, de a férfi lábak sem szívderítő látvány.
De nem elsősorban a látvány miatt nem kéne feltenni. Olyan iszonyat rohadt kényelmetlen simán ülve a földön tartani? Mi a fenének kell feltenni? Nekem semmivel sem kényelmesebb, itthon se teszem fel soha.
Na, bocs a litániáért. Értékelem, hogy feltetted itt a kérdésed, hogy megtudd, mit illik, mit nem. Szóval: nem illik feltenni a lábat vonaton. Ennyi. Ezentúl ne tedd.
Én a 4. válaszoló vagyok. Nem mondom, hogy jól tette az az "erkölcscsősz", amit tett, de meg kéne érteni, hogy irritál sok embert, hogy oda teszik egyesek a lábukat. De sok ember visszafogja magát, pedig ő is elmondaná a véleményét. Igazából teljesen érthető, ha valakinek van egy véleménye (amivel nincs egyedül) és ennek hangot is ad. Igaz, nem az volt a legjobb módja, ahogy ő tett. Ha meg kivágja az ablakon a cuccaid, fel is jelentheted, vagy te is elveheted az ő cuccát tőle és kidobhatod te is. Elsőre mondjuk a kalauznak kellett volna szólnia, hogy nem tartod be az utazási szabályzatot - míg persze erről nem is szól az utazási szabályzat, szóval vicces.
A MÁV-nak jó lenne foglalkoznia a dologgal, kitalálni, ez jó-e vagy nem és kiírni a falra, hogy Kérjük, ne tegyék a lábukat az ülésre!
Hogyne lehetne már feltenni zokniban? Nincs benne semmi undorító. Van akinek muszáj is, mert visszeres vagy csak megrándult a lába. Természetesen, ha valaki oda le akar ülni, akkor le kell venni, de amíg nem kéri valaki azt az ülőhelyet, nyugodtan ott lehet tartani a lábunkat.
Ha legközelebb így járnál, kérdező, inkább sajnáltasd magad, mondd, hogy nagyon fáj a lábad, alig bírsz ráállni, megrándult, akkor leszállnak rólad. Persze abban az esetben ne mondj ilyeneket, ha valaki le akar oda ülni, engedd át nekik a helyet, de ha valaki direkt kekeckedik, meg meg akarja mondani, hogy szerinte mi a helyes, akkor nyugodtan füllentsd neki ezt.
gondolom kifizetted a jegyet több helyre teljes áron és te is szívesen ülsz oda, ahova a hozzád hasonló retkesek feltszik a radvás lábukat
ennyi, jó utat, szerencséd, hogy nem velem találkoztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!