A ligetvédelem helyett nem inkább a hajléktalanok megsegítésével kellene foglalkozni Budapesten?
Figyelt kérdés
Nagyon szép cél fákat és bokrokat védeni, de a városban ezer szám fekszenek az utcán, bokrok alatt emberek, embertelen állapotban. Pár százezer forintból nagyon sok emberen lehetne segíteni. Ennek prioritásnak kellene lenni és összefogni. Ők ugyanis nem fák, ők bokrok és szemetesek mellett fekvő Emberek.2018. ápr. 27. 19:03
11/20 A kérdező kommentje:
08:31 : Növények védelme felesleges addig, amíg emberek élnek az aluljárókban. Én ezt mondtam.
2018. máj. 1. 19:03
12/20 anonim válasza:
Pont ez az, hogy az ember tud a helyzetén változtatni, de egy növény nem....
13/20 A kérdező kommentje:
19:12 : Sajnos a legtöbbjük nem úgy néz ki, mint aki az elműlt 10 évben változtatott a helyzetén. Néhányukban kevesebb erő látszik, mint egy átültetett fában.
2018. máj. 1. 19:46
14/20 anonim válasza:
Ezért kell fontosság és megvalósíthatóság szerint foglalkozni mindennel. Van, aki ebben tud segíteni - van, aki abban.
Nem mondhatod azt neki, hogy most ne segítsen, mert még más probléma is van. Ahhoz ő nem ért olyan jól.
15/20 anonim válasza:
De nem érted? A kérdező tudja, hogy mi a fontos, dobja el az agysebész is a szikét, szaladjon a hajléktalanok megsegítésére, mert az a legfontosabb. Amíg van hajléktalan az utcán, addig senki ne foglalkozzon semmi mással.
16/20 A kérdező kommentje:
20:05 : Jó, hogy szóbahoztad! A ligetvédők foglalkozása is érdekelne. Nem tűnnek agysebészeknek és feltűnően sok szabadidejük van szinte minden napszakban. Ugyanazok az arcok hol ekkor, hol akkor tűnnek fel.
2018. máj. 2. 18:21
17/20 anonim válasza:
Mindenkinek más a prioritás, másra érzékeny. Te a fákat $z@rod le magasról, ők meg a hajléktalanokat. Ez pont olyan mintha abba kötnénk bele hogy miért védik a bálnákat hisz az óceán tele van szeméttel, miért nem azzal foglalkoznak? VAGY. Miért szűnt meg a Malév ha a WizzAir meg tud élni? Miért nem legális a fű hisz egy csomó bevételt termelne az államnak, mint az amerikai példa is mutatja? Belekötni bármibe bele lehet...
18/20 A kérdező kommentje:
09:54 : Nem, ezek rossz példák. Ugyanis eddig azt hittem, hogy az ember védelme áll mindenek felett. Azt hittem az emberi élet a legfontosabb. Ezek szerint tévedtem, fák bokrok, bálnák és a tengervíz is fontosabb.
2018. máj. 7. 19:51
19/20 anonim válasza:
"Azt hittem az emberi élet a legfontosabb."
Nekünk tényleg az.
De ez nem azt jelenti, hogy az egyetlen!
Ha a többi érték védelmével nem foglalkozol, csak ezzel, akkor mind elpusztulunk. Ez tuti, 100%
20/20 anonim válasza:
Én inkább foglalkoznék a növények segítésével. Mert a növlny nem tehet a sorsáról, a hajléktalanok jó 85%-a, ha nem több, meg igen, elég vastagon. Én nem szívesen dolgoznék olyan emberek megsegítésén, akik nagy valószínűséggel már alapból azért kerültek utcára, mert ittak, mint a gödény, drogoztak vagy betették a seggüket a nőjük lakásába, és aztán voltak akkora IQ fighterek, hogy megcsalták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!