Nyaralás felsö bikini nélkül szülökkel, szerintetek? L
Ja, és a pontozásból is látszik, hogy mennyi itt a normális ember.
Nos: aki egy női mell láttán vérbe borult agyal már rohan is ledönteni a nőt, még ha az saját lánya is - az isten szerelmére, valahogy meg ne nézzen soha egy női mellet se!
...de a többieket viszont hagyja normálisan élni.
Persze, ez szokás kérdése.
Ha te így szoktad meg, neked ez a kellemesebb.
A gond egyrészt az, ha beleszólsz más viselkedésébe is - a másik pedig, hogy ezzel a módszerrel problémásabb lesz normális szexualitást kialakítani.
Még mielőtt azt mondanád, hogy neked normális: HONNAN TUDOD?
Tanultad?
NEM!
Láttad valakitől? Mármint olyantól, aki tanulta?
NEM!
Vak vezet világtalant?
Hát... így is lehet élni, csak nem kellemes.
Végül is a középkorban is így éltek az emberek, és sokan még úgy is tartották, hogy a szex eleve bűn, ahogy van. De ha a házasok csinálhatják is, a nő semmiképpen ne élvezze, és a férfi is csak max. 5 másodpercig.
Mondom: lehet így is élni.
Azért már nem élünk a középkorban.
Ja, még egy apróság:
nincsen felső bikini, meg alsó bikini. Egyetlen bikinit viselsz.
Ebből a bikini felsőt úgy hívják, hogy melltartó, a bikini alsót pedig úgy, hogy bugyi. Ezekből áll össze a bikini.
Te ugye melltartó nélkül szeretnél szaladgálni :-)
Meg tudom érteni a barátnőidet, de ha nálatok ez otthon is normális, szerintem nem gond.
Engem is szoktak meztelenül látni, bár előttük még nem napoztam úgy. Nem is tudom miért, mert egyébként szoktam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!