Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nyaralás felsö bikini nélkül...

Nyaralás felsö bikini nélkül szülökkel, szerintetek? L

Figyelt kérdés
Szeretek felsö bikini nélkül napozni. Ezt megtettem szüleimmel is. Viszont ezmiatt 2 barátnöm is nagyon elitélt..Szerintetek is nagyon ciki dolog? Elvégre a szüleimröl van szó,akik felneveltek,akik otthon ugyanúgy látnak meztelenül. Vagy én látom rosszul?

2018. febr. 3. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Ja, és a pontozásból is látszik, hogy mennyi itt a normális ember.

Nos: aki egy női mell láttán vérbe borult agyal már rohan is ledönteni a nőt, még ha az saját lánya is - az isten szerelmére, valahogy meg ne nézzen soha egy női mellet se!

...de a többieket viszont hagyja normálisan élni.

2018. febr. 4. 11:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy ráugrana valaki egy mellre. De van ennek egy módja a kultúránkban. Ahogy oda lehetne rakni a karácsonyfa alá az ajándékokat csomagolás nélkül is, de mégis becsomagoljuk. Ez a láttatás és nem láttatás része a játéknak. Lehet azt csinálni, hogy nem kezeljük a testet szexuálisként, hogy mit számít egy női mell, az is csak egy testrész. De nekem szebb, hogy nem csak egy testrész, hanem van valami szerepe és van annak módja, ahogy egy ilyennek találkozom. És egyszerűen nekem pl természetesebb, egyszerűbb, ha ez a szexuálisan érett lányomnál nincs meg és az anyámnál sem.
2018. febr. 4. 17:05
 13/20 anonim ***** válasza:
28%

Persze, ez szokás kérdése.

Ha te így szoktad meg, neked ez a kellemesebb.

A gond egyrészt az, ha beleszólsz más viselkedésébe is - a másik pedig, hogy ezzel a módszerrel problémásabb lesz normális szexualitást kialakítani.

Még mielőtt azt mondanád, hogy neked normális: HONNAN TUDOD?

Tanultad?

NEM!

Láttad valakitől? Mármint olyantól, aki tanulta?

NEM!

Vak vezet világtalant?

Hát... így is lehet élni, csak nem kellemes.

Végül is a középkorban is így éltek az emberek, és sokan még úgy is tartották, hogy a szex eleve bűn, ahogy van. De ha a házasok csinálhatják is, a nő semmiképpen ne élvezze, és a férfi is csak max. 5 másodpercig.

Mondom: lehet így is élni.

Azért már nem élünk a középkorban.

2018. febr. 4. 19:29
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Fogalmam sincs miről beszélsz :D
2018. febr. 4. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Azt mondom, hogy aki rosszul lesz egy női mell látványától, az nagyon jó eséllyel nem rendelkezik normális szexuális kultúrával SEM.
2018. febr. 4. 23:56
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Ja, még egy apróság:

nincsen felső bikini, meg alsó bikini. Egyetlen bikinit viselsz.

Ebből a bikini felsőt úgy hívják, hogy melltartó, a bikini alsót pedig úgy, hogy bugyi. Ezekből áll össze a bikini.

Te ugye melltartó nélkül szeretnél szaladgálni :-)

2018. febr. 5. 09:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Háát ha nálatok így megszokott akkor oké, én tuti nagyon hülyén érezném magam apu előtt melltartó nélkül :D azért minimum a bugyi és melltartó az elfogadott.
2018. febr. 5. 09:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szerencsére sosem volt ilyen gond,én mindig meztelen szoktam többnyire 36N
2018. febr. 10. 04:49
 19/20 anonim ***** válasza:
#18: meztelen nyaralsz a 60 körüli apukáddal? :D
2018. febr. 10. 10:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni a barátnőidet, de ha nálatok ez otthon is normális, szerintem nem gond.

Engem is szoktak meztelenül látni, bár előttük még nem napoztam úgy. Nem is tudom miért, mert egyébként szoktam.

2022. máj. 25. 14:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!