Mit szoktatok 17-dik születésnapra venni ismerősöknek?
szia
azt nem tudom mit szoktak vinni, de köttethetsz egy csokrot, amiben pénzből készített "virágok" vannak - virág is pénz is
az 500 szép színe van, 5-6 db már elég bele
vagy különféle bon-bon, cukorka,mini csoki - csokrot
(pl: raffaelo)
de vihetsz könyvet, vásárlási utalványt
a csak pénz egy borítékban nagyon snassz
Pénzt semmiképpen ne adj neki! Még rokonoktól elmegy, de képzeld már el, hogy gondolom nemsokára neked lesz a 17. szülinapod, és akkor te is pént kapnál tőle. Lehet praktikus, de akkor is puszta pénzcsere XD
Attól függ, mennyit akarsz rá szánni. Koncertjegy, mozijegy, ahová ketten is elmehettek, vagy attól függ milyen érdeklődésű lány, vehetsz neki könyvet, parfümöt, CD-t. Én tavaly barátnőmnek egy piros összeállítású ajándékot adtam. Ez annyit tesz, hogy piros csomagoló papírban csak piros ajándékok voltak (körömlakk, gyertya, aminek a tartóját én díszítettem ki, természetesen a piros szín dominálásával, piros csomagolású csoki, meg még egy-két piros dolgot).
Barátnőmnek nagyon tetszett, és 2000FT-ba sem került ;)
Ha holnapig ráér, majd leadom a drótot, én mit kaptam, mivel nekem ma lesz a bulim :) hé, véletlenül nem hozzám készülsz :P
Amúgy ez nagyon érdeklődési kör- függő kérdés... Én pl örülnék egy könyvnek, vagy csokinak, de valami dísznek is, amit magamnak úgysem vennék meg, mert nem akarnék ilyenekre "fölöslegesen" költeni. Pl láttam egy boltban egy állati Green Day-es képet - ilyen kissé átalakított impresszionista stílusban - és bár majd belehaltam, nem vettem meg....
És ha ez segít, én a legjobb barátnőmnek egy farmer+bőrkötéses naplót fogok venni :) összesen, asszem 2500 forint lesz, ha mázlim van... (még nem vettem meg, csak kinéztem Meskán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!