Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit szoktatok 17-dik születésn...

Mit szoktatok 17-dik születésnapra venni ismerősöknek?

Figyelt kérdés
Egy lányosztálytársam 17-dik szülinapjára megyek holnap és nem tudom mit vihetnék neki. Mások pénzt meg piát visznek, de szerintem az 18 éves bulira való. Nem? Akkor mit veszek neki jövőre: Normális válaszokat kérek, mellőzzétek a vibrátor és hasonló ajándékokat. Köszi. Én valami jelképes ajándékra, csokira és kevés pénzre gondoltam. Jó ötlet? Vélemény?
2010. jún. 4. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem nincs sok különbség a 17 és 18 között legalábbis nálunk nem csináltunk ebből nagy ügyet amit 16. szülinapjára vettél valami olyasmit lehet erre is ha nincs mit marad a pénz
2010. jún. 4. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:

szia

azt nem tudom mit szoktak vinni, de köttethetsz egy csokrot, amiben pénzből készített "virágok" vannak - virág is pénz is

az 500 szép színe van, 5-6 db már elég bele

vagy különféle bon-bon, cukorka,mini csoki - csokrot

(pl: raffaelo)

de vihetsz könyvet, vásárlási utalványt

a csak pénz egy borítékban nagyon snassz

2010. jún. 4. 22:43
 3/14 anonim ***** válasza:
én a barátomnak egy üdülést vettem horvátországba tavaly nyáron, hogy együtt lehessen a barátnőjével(mind2en egy napon születtek xD)
2010. jún. 4. 22:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Én amúgy 16/L, és a 16. szülinapjára nem vettem neki semmit mert még nem ismertem :)
2010. jún. 4. 23:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Én olyan andékokat szeretek adni amik, ilyen közös vicces szitukhoz, vagy becenévhez kapcsolódnak. 17 évesnek, (főleg, ha a többiek amúgy is azzal készülnek) alkoholt ne.
2010. jún. 4. 23:35
 6/14 anonim válasza:
háhááá de jót nevettem: "Alkoholt NE"
2010. jún. 4. 23:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Jólvanna azt én írtam. Csak azért gondoltam mert ha MINDENKI azzal készül akkor lesznek elég részegek amúgyis, és ha nem azt vesz ő lesz az egyetlen akinek az ajándékából MÁSNAPRA is marad :D:D:D
2010. jún. 4. 23:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Pénzt semmiképpen ne adj neki! Még rokonoktól elmegy, de képzeld már el, hogy gondolom nemsokára neked lesz a 17. szülinapod, és akkor te is pént kapnál tőle. Lehet praktikus, de akkor is puszta pénzcsere XD

Attól függ, mennyit akarsz rá szánni. Koncertjegy, mozijegy, ahová ketten is elmehettek, vagy attól függ milyen érdeklődésű lány, vehetsz neki könyvet, parfümöt, CD-t. Én tavaly barátnőmnek egy piros összeállítású ajándékot adtam. Ez annyit tesz, hogy piros csomagoló papírban csak piros ajándékok voltak (körömlakk, gyertya, aminek a tartóját én díszítettem ki, természetesen a piros szín dominálásával, piros csomagolású csoki, meg még egy-két piros dolgot).

Barátnőmnek nagyon tetszett, és 2000FT-ba sem került ;)

2010. jún. 5. 01:30
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha holnapig ráér, majd leadom a drótot, én mit kaptam, mivel nekem ma lesz a bulim :) hé, véletlenül nem hozzám készülsz :P

Amúgy ez nagyon érdeklődési kör- függő kérdés... Én pl örülnék egy könyvnek, vagy csokinak, de valami dísznek is, amit magamnak úgysem vennék meg, mert nem akarnék ilyenekre "fölöslegesen" költeni. Pl láttam egy boltban egy állati Green Day-es képet - ilyen kissé átalakított impresszionista stílusban - és bár majd belehaltam, nem vettem meg....

És ha ez segít, én a legjobb barátnőmnek egy farmer+bőrkötéses naplót fogok venni :) összesen, asszem 2500 forint lesz, ha mázlim van... (még nem vettem meg, csak kinéztem Meskán)

2010. jún. 5. 10:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Ma este lesz a buli és még mindig nemtom mit vegyek neki :S
2010. jún. 5. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!