Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ulhetek egesz nap a konyvtarban?

Ulhetek egesz nap a konyvtarban?

Figyelt kérdés
Ha pl nem akarok otthon lenni egesz nap, es a konyvtarban toltom napjaimat, vagy akar egesz nap laptop, vagy csak olvasgatok. Egyetemen ezt csinaltam, senkit nem zavart. De varosi konyvtar stb, persze tagsag utan, az nem problema nekik, h fogyasztom az aramot, hasznalom a mosdot egesz nap honapokon at, akar onnan dolgozom? :)
2017. dec. 5. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
nem max ha közel vagy a bejárathoz de amugy menj ki kajáért egy boltba pihenés képp vagy menj el kocogni 15 percet aztán vissza
2017. dec. 6. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Vannak olyan könyvtárak, ahol nem érdekli őket, meddig vagy ott, én ezt pl Kaposváron csináltam. Az angliai könyvtárakban meg simán lehet. (Ott még néha esznek is, mondjuk az nekem túlzás.)
2017. dec. 6. 04:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem normális könyvtárosok sehol nem szólnak, vidéki városban néha látom hogy hajléktalan olvasgat
2017. dec. 6. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2017. dec. 7. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!