E-mailben megszólítás?
Figyelt kérdés
Egy edzőnek kellene levelet írnom, mi a megfelelő megszólítás? A weblapján tegeződik így bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban.
(Bocsi a hülye kérdésért)
20\F
2017. okt. 9. 20:33
1/3 anonim válasza:
Előszőr magázódj!
Tisztelt Edző Úr! Tisztelt Kovács István! ...
2/3 anonim válasza:
Ha tegeződik a neten, akkor én maradnék a Kedves Péter! formánál. A sportolók úgyis általában elég közvetlen népek.
3/3 anonim válasza:
Ha tegeződtök akkor nyugodtan megszólithatod tegeződve.Furcsán venné ki magát ha magáznád,ha eddig is tegezted.Én a dokimmal a neten mikor konzultálunk tegeződök,meg a rendelőben is,bár ott volt,hogy magázódva beszéltem hozzá,és jót mosolygott rajta.Általában ha egyszer összetegeződzs valakivel az érvényes.Kivéve akkor ha hivatalos szeméylek veszik körül egy találkozásnál akkor inkább magázódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!