Miért nem hiszik el a nők, hogy egy férfinak nem kell pisilés után megtörölnie?
#5, ebben van némi ellentmondás. :) Hát ha időben préselődik ki (akkor nem a préselődés igét használnánk, hanem a préselés igét), akkor a rázogatás megoldás, ha meg később préselődik ki, akkor a kipréselődés előtt hiába törli...
Egy pár sporteszköz kéne a nyilvános WC-k előterében, ahol az ember meztelen alsótesttel edzhetne egy kicsit, hadd préselődjön az a pisi, és utána valami speciális mosóeszközzel letisztogatni. Mondjuk, mint az autómosó, csak bedugni a minden oldali sugárba, és kifelé húzva levegővel szárítani.
Micsoda hülye témák. :D
Csak az számít, hogy zavar-e a probléma vagy nem. Aki nem törődik a foltokkal, az úgy érzi, nem kell. Akinek számít, az töröl. A rázogatás is segít valamennyit, de messze nem annyit, mint a papírral törlés.
Ha laktál kertes házban tudod, hogy a slagot kint nem tudod úgy kirázni, hogy elpakoláskor ne csöpögjön még egy nagy tócsa.
Nem kérdéses, mindenképp marad valamennyi, de nekem nem mindegy, mennyi. Ezért én pasi létemre inkább törlök, elbírja az egóm, de tudom fehér holló vagyok.
Azért az érzékszervek és a fizika azon a szinten nem csapnak be, hogy ha a törlés uátn olyan a papír, mintha nedvesség érte volna, akkor nedvesség érte. :D S akkor bizony az anyag nagy vélhetőséggel rákerül az alsónadrágra.
A húgyszag meg alighanem olyan, mint a dohányzás. Aki nem dohányzik, azt is megérzi, ha a másikra valaki egyszer fújta rá a füstöt az utcán.
Ebben a témában is látszik, a pasik 80%-a
igénytelen. Nem tudom mit szólnának ha a nők nem törölgetnék magukat pisilés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!