Milyen ruhába menjek a temetésre?
Figyelt kérdés
Nem családtag, rokon, illetve bármilyen hozzátartozó temetéséről van szo, hanem egy ismerősöm közeli hozzatartozojáról.
(Mindegy ki)
Lényeg, hogy az lenne a kérdésem, hogy talpig feketében ugye nem illik megjelenni a temetésen.
Vagy ez nem különösebben probléma?
Választ előre is köszönöm.
A fekete zakót azt mellőzöm.
Ing, nadrág, cipő (bár ez biztos, hogy fekete lesz mert másik csak kék van, azt meg mégse azért)
Válaszokat előre is köszönöm.
2017. szept. 21. 21:32
11/15 anonim válasza:
Na igen, teljesen fehérrel meg az a gond, hogy az a teljes gyászolás hiányát közvetíti mások felé. Akkor már tényleg inkább teljesen feketében jobb menni.
12/15 anonim válasza:
Ne harsány szinek legyenek és ennyi, ezen kivül senki sme fog vele foglalkozni.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tűzpirosos,kérlek,ne idegesitsd fel magad mert nem tesz jót,hidd el nekem :)
2017. szept. 24. 16:32
14/15 anonim válasza:
Feketébe csak a közeli hozzátartozóknak illik menni, aki nem közeli hozzátartozó, az sötét ruha és fehér ing/blúzban menjen.
15/15 anonim válasza:
nem könnyű.mindenhol mások a szokások , elvárások, hagyományok.én a multkor voltam egy temetésen,olyan bunkó társaság volt,mikor megszólalt a zene egyedűl nekem jutott eszembe, hogy felkérjem az özvegyet táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!