A 2000-es evekben ehy par embernek miert olyan felhaborito
ha valakinek lila a haja?
Figyelt kérdés
Lila a hajam, es az utcan meg mindenhol ehy par ember ugy nez ram mintha foldonkivuli lennek. Most meg nem is az isosebbekre celzok,hanem az ilyen 30-as 40-es emberekre. Majd ha 25 evesen allast fogok keresni akkor nem lesz lila a hajam de most mert ne lehetne. Miert olyan felhaborito egyeseknek hogy egy gyereknek lila a haja? 15/l
Szerintem nem felhasználó, felőlem mindenki úgy néz ki ahogy akar, de ha egyszerűen hülyén néz ki valaki, azon akaratlanul is megakad az ember szeme ha elmegy mellette.
2017. aug. 29. 14:32
3/9 anonim válasza:
felháborító *
2017. aug. 29. 14:37
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem nez ki hulyes (halvany levendula szinu azert annyira nem is latszik) vagy ha esetleg hulyen nezne ki az en hajam mindenkinel ezt latom. Van egy rozsaszin haju baratnom o is ugyanezt zapasztalja ugyh nem hinnem h azert neznenek mert olyan ronda.
2017. aug. 29. 14:38
5/9 anonim válasza:
Akkor lehet azért néznek mert tetszik nekik..van akinek tetszik, van akinek nem, nyilván ahol élsz szokatlan olyan hajszín ami nem természetes. De nem biztos hogy azért néznek mert felháborító, én is megszoktam nézni csajokat akik jól néznek ki :D
2017. aug. 29. 14:57
6/9 anonim válasza:
Hát nézd... Lila hajjal ne várd el, hogy ne nézzenek rád az emberek! :)
2017. aug. 29. 17:09
7/9 A kérdező kommentje:
Nem azt varom h ne nezzenek csak azt h ne azt halljam mindig h uristen ez a lany h nez ki meg h h engedhetik meg a szulei
2017. aug. 29. 17:32
8/9 anonim válasza:
A világ már csak olyan, hogy aki feltűnően néz ki, azt megnézik. Aki nem tehet az extrém külsejéről, pl. kövér, féllábú vagy nagy az orra, azt nem illik megbámulni, de aki saját maga teszi magát bizarr külsejűvé, az nyilván nem igényel tapintatot.
Van az a szakállas vicc, mikor Lajos bácsi felmegy Pestre, és a villamoson szemben ül vele egy színes kakastaréj frizurájú ifjonc; Lajos bá nézi-nézi, aztán felkiált:
- Ilyen állat pedig NINCS!
2017. aug. 29. 23:30
9/9 anonim válasza:
Mert feltűnő és az emberek felfigyelnek az ilyen nem hétköznapi hajfiseletre. Igaz, hogy manapság már egyre több fiatal festi a haját vadító színekre de azért minden második ember haja akivel össze futsz az utcán tuti, hogy nem virít a feje. Még anno nekem is volt színes hajam, elég sokan megnéztek az utcán, voltak akik elég furán méregették a tüzkiz hajam. De alapjáraton több pozitív visszajelzést kaptam. Szerintem egyáltalán nem felháborító ha színes a hajad. Szard le ha valaki evégett ócsáról. Addig éld ki magad amíg lehet, mert nem minden munkahelyen békélnek meg egy lila hajjal :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!