A női öltözőkbe kisfiút hány éves koráig nem gáz bevinni?
Én nem engedném a 9 éves fiamat egyedül a férfi-öltözőbe. Igaz, mi úgy szoktuk ezt megoldani, hogy kabint bérelünk. Drágább, de a fiam nem néz idegen meztelen nőket, és én sem kapok frászt, hogy a férfi öltözőben mit csinálnak körülötte/vele az idegen pasasok.
Szóval, kabin bérlés, ha apu nem tud velünk jönni!
3. válaszoló:
Én férfi vagyok, nekem mindegy, hány éves fiúk/férfiak vannak ott az öltözőben, nem érdekel, nem miattuk megyek, hanem a strandolás miatt. De természetesen biztosan vannak olyan fenevadak, akik ott helyben akarnak valami nagyon félelmeteset csinálni vele. Kicsit sem lenne bizonyítható, egyébként (ha kabinban lehet öltözni) jobb helyek be is vannak kamerázva.
Az ilyen ostoba féltés teszi tönkre a szerencsétlen fiúk életét, akikből sose vagy nagyon nagy küzdelmek árán lesz később normális férfi. A fő gond, hogy 20 év múlva is úgy fogsz rá tekinteni, mint valami szerencsétlenre, akivel ki tudja, ki tesz valami rosszat.
A férfi öltöző férfiaknak való, a női öltöző nőknek. Nekem ne hozzanak 3 éves kislányt se a férfi öltözőbe, ha az apjával megy. (Ugyanígy női öltözőbe se menjen kisfiú.) Meg tudják oldani valahogy máshogy is az öltözést, kis kreativitás kell hozzá. A vécébe csak bemehet már egyedül, ott is bezárkózhat a nagy vécébe és átöltözhet, ha más nincs.
Kérdező, szólnod kellett volna nekik. Ha kell, odamész a pénztárhoz / információhoz / akárkihez, hogy mi ez, hogy fiúcskákat bevisznek a női öltözőbe. Ennyivel én is elkezdhetném a dolgomat végezni az öltöző közepén, mert úgyse mer szólni senki? Azért ennyire puhányok ne legyünk már.
A 4.válaszoló jól megfogalmazta az én véleményemet is.Mi is jártunk gyerekeinkkel strandra, de a fiamat még picin se vittem be a női öltözőbe.WC-be oda vittem, de az külön van, nem látjuk a másikat.Furcsa lett volna, mikor a férjem ment velük, a lányaimat bevitte volna magával a férfi öltözőbe, és a kislányok nézték volna a meztelen férfiakat.
Vagy kabinbérlés, vagy már minden strandon van a szabadban átöltöző kis fa kabin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!