Olyankor mit teszel ha valaki ugyanarrol a számról (mobil) állandóan hivogat? Már négyszer mondtam neki hgy téves. Még mindig nem érti hogy ne hivogasson mert nem ismerem.
"Azt csináltam 1 perc mulva egy másik számrol keresett"
Tedd azt a számot is tiltólistára. Nem hinném, hogy valaki beleinvesztálna egy rakás lóvét egy csomó telefonba, csak azért, hogy jó sok különböző számról hívhasson tökismeretleneket - ergo max. 2-3 szám után ki fog fogyni a "munícióból", és nem lesz több különböző száma.
De szerintem ez csak valamiféle félreértés lehet, valahol hibásan jelenhetett meg egy hirdetésben a telefonszám, vagy valami ilyesmi. Nem tartom valószínűnek, hogy szándékosan és célzottan téged zaklatna, nem arra utalnak a leírt körülmények.
Valaki másé lehetett ez a szám régen,de azt is pihentetik sokáig szerintem. a régit meg kellett változtatni.
Max a Volt kollegák lehetnek szórakozásbol.
vagy mást akarnak hivni és nem érik utol.
csak nem értem miért ilyen értetlen már háromszor mondtam neki hogy nem ismerjük egymst.
Azért köszi :)
Engem egyszer valami cigány építőbrigád vezetője csörgetett.
-Szevasz fönök!Mi már itt vagyunk!
-Jól vagy srácok én is sietek!
Fél óra múlva.
-Mennyi idő főnök míg ide érsz?
-Ne f*ssatok negyed óra kb.!
20perc múlva.
-Na?
-Gyertek ki már itt vagyok a falu határában!
-Oké!
Rá 2percre.
-Tá kötsög! Veled beszéltünk reggel óta?
-Aha.:)
-Mé nem b@$zod meg a..bla-bla(káromkodás, szitok hegyek)meg leszee talááva!
-Gyertek baz+,de sokan mert mindegyiket földhözb@$zom nyomoronc!
-Hó vagyol?
-Nem azt mondtad "megtaláász"?
-HOL VAAAGY!!
-Anyádba!
-HOL VAGY TÁ GÁCCHHI?!
-Gyertek baz+, itt vagyok Győrbe a főtéren várlak!(pesti vok)
Na itt tette le.:)
Hát most
el sem merem hinni miket irtok :D
El sem hiszem mennyi nyomi ember van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!