Miért kell folyton a klímát használni a munkahelyen?
A nyugati világ csodálatos vívmányában, egy open space irodában dolgozom többedmagammal, kb. 20 fő. Mivel az iroda a tetőtérben van, így
stabil 28-32 fok van bent. Sajnos nem bírom a klímát, ezért állandóan lekapcsolgatom nem csak a felettem lévőt de a többiekét is. Szerintem ablak nyitással is
nagyon jól lehet szabályozni az iroda hőfokát. A többiek viszont állandóan morognak, hogy kapcsoljam vissza a klímát, mert nem szeretik a szerintem, nyáron teljesen
kellemes 28 fokot. Hogy lehetnek ennyire maradiak? Vagy velem van a baj?
A helyzet az, hogy alkalmazkodni kell. És mivel te vagy az, akinek mások a kívánalmai, mint a többieknek, ezért neked kell. Mert a lényeg ott van, hogy a 28 fok az SZERINTED kellemes. Szerintük meg nem.
Én pl. baromira nem bírom a meleget, nem tudok akkor hatékonyan dolgozni (főleg ha mondjuk légmozgás sincs kinn, és se légmozgás, se kellemes, nem túl meleg hőmérséklet nincs). Ha a többség így is az ablakot akarja, alkalmazkodnék, de örülök, hogy nálunk is klíma van.
Általában a fiúk és lányok között megy ez a harc, mert a lányoknál a normális hőmérséklet 3-5 fokkal van a férfiakénál.
Én lány vagyok és nagyon fázós, nálunk 23 fokon üzemel a klíma, a srácok így is megfagynak.
Vegyél fel magadra valamit és engedd a többieknek, hogy menjen a klíma, a 28 fok az nagyon nem normális egy irodában. Maximum 24. Én nagyon nem szeretem a hideget, ami azt jelenti, hogy 23 fokon már elkezdek fázni (klíma alatt ülök pont, úgyhogy azért kellemetlenebb).
Egyébként 20-23 fokra van szükség a normális szellemi munka végzéséhez, 28 az se így, se úgy, se női szemmel nézve nem normális.
El kellett volna olvasni, mielőtt elküldöm lol, szóval itt van mégegyszer:
Általában a fiúk és lányok között megy ez a harc, mert a lányoknál a normális hőmérséklet 3-5 fokkal több a férfiakénál.
Én lány vagyok és nagyon fázós, nálunk 23 fokon üzemel a klíma, a srácok így is meggyulladnak.
Vegyél fel magadra valamit és engedd a többieknek, hogy menjen a klíma, a 28 fok az nagyon nem normális egy irodában. Maximum 24. Én nagyon nem szeretem a hideget, ami azt jelenti, hogy 23 fokon már elkezdek fázni (klíma alatt ülök pont, úgyhogy azért kellemetlenebb).
Egyébként 20-23 fokra van szükség a normális szellemi munka végzéséhez, 28 az se így, se úgy, se női szemmel nézve nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!