Mit vegyek fel egy fogadásra? 15/F
Figyelt kérdés
4 nap múlva megyek az Országházba egy díjátadóra. A szervezők azt mondták hogy elegánsan kell felöltözni. Segitsetek! Farmer vagy öltöny nadrág , rövid vagy hossz ing , kell nyakkendő?2017. jún. 5. 10:21
2/7 anonim válasza:
Termeszetesen oltony, feher ing, nyakkendo. Lehetoleg sotet szinu oltony.
Farmerben szerintem be se engednenek. Szerinted farmer elegans?
3/7 anonim válasza:
Egy 15 évesnek szerintem jó az elegáns farmer-öltöny összeállítás.
Nem tudom, milyen díjátadó lesz, de én csak akkor öltöznék ki teljesen, ha nagyon-nagyon elegáns rendezvény, szigorú etikettel.
4/7 anonim válasza:
Parlamentre meghivasra, 12 evesen is fekete szoknyaban, feher bluzban voltunk, harisnyaval. Fiuk oltonyben. En a fiamat biztos nem engednem farmerba. Itt az ido 15 evesen megtanulni, hogy mit hova.
5/7 anonim válasza:
Az etikett es elvarasok adottak, elegans oltozet, mint kerdezo mar irta.
6/7 anonim válasza:
Fekete félcipő, sötét színű öltöny, fehér ing, sötét színű nyakkendő. Ez a Parlamentben kötelező.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2017. jún. 5. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!