Hogy köszönjek egy 30-35 eves nonek?
Fodraszhoz megyek de ez mindig isegesitett egy 30-35 eves nonek akit amugy nem ismersz a nevet se tudod hogy koszonsz??
Csak szerintem nincs meg a magyar nyelvben a normalis koszonesi módszer??? Marmint az angolok siman barhol barkinek akarhanyeves ismered vagy nem good morning good afteroon good evening, magyarba meg??? Sziat azert nem mert nem vagyunk annyira ismeros voszonyba a jonapot inkabb ferfias es tavolsagtartó a csokolomot meg idosebbeknek mondjak mar a fszom kivan nincs egy rendes rendszer kovetkezokor reggel nyitaskor megyek be akkor legalabb egyertelmu a jo reggelt...
szerintem 18 évesen 30-35 éven nőnek nyugodtan köszönhetsz :sziával,hellóval..
én is 35 vagyok,és nekem az a fura ha egy ilyenkorú fiú/lány magázni próbál vagy túl hivatalosan köszön..
Mi a frász bajod van a jónapottal???
35 múltam, ha egy 18 éves lecsókolomozna, hülyének nézném, a szia szerintem ismeretlenül már gáz azért, a jó reggelt-jó napot-jó estét trió tökéletes lesz, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!