Miért én érzem magam megszégyenítve, megalázva ha valaki látványosan nem fogadja el a kézfogásomat?
Előléptetést kaptam a munkahelyemen, ezért meghívtam egy jó étterembe a munkatársaimat, barátaimat, családomat.
Az egyik legjobb barátom a pultot támasztotta és beszélgetett valakivel. Odamentem kezet fogtam a barátommal, majd nyújtottam a kezemet az ismerősének, aki rámnézett lenézően, majd visszafordult és beszélt tovább. Én meg pár másodpercig csak ott nyújtogattam a kezem mint valami bolond. Sajnos sokan néztek engem, látták az egészet. Beosztottaim, munkatársaim, barátaim.
Megszégyenülve éreztem magam, a saját bulimon a társaságom elött így megaláztak. Tudom hogy ez az ő bizonyítványa, de akkor is magamra vettem. A barátom később mondta, hogy valami nagymenő fickó, az övé az étterem is (nyilvánosan nem, csak az ő pénze van benne) és nem áll szóba se csak úgy ahogy ő mondja: senkikkel. Még ő volt kegyes, hogy nem dobatott ki minket a helyről amiért köszönni mertem neki. Nem voltam tiszteletlen "Jó napot kívánokkal" köszöntem és nyújtottam a kezem (nálam 20 évvel minimum idősebb)
Rányomta az egész estére a bélyegét az eset. Sokan beszéltek is róla, hogy leégtem (szerintem ő égett le max)
Nem tudom mibe tellett volna viszonozni egy üdvözlést, mégha ő valami milliomos is.
:D
Nem értelek srác. Ha ott volt a családod is, akkor úgy velük szerintem elég jól érzed magad, mivel őket ismered talán a legjobban. Szóval, ha ők ott vannak veled meg a jó barátaid is, miért nem tudsz nevetni velük egy ilyen dolgon, vagy hallgatni a véleményükre? Attól, hogy ez a te bulid volt, még a tulajnak nem kötelező veled bratyizni, mert most magadénak érezted a helyet. Azért akárhol is vagy nem árt körbenézni, hogy épp a vezérigazgatót kínálod cigivel vagy a portást. :D lehet szar példa na, de ez ilyen szerintem.
Én bunkóságnak éreztem volna, hogy odahív egy barátom beszélni egy-két mondatot, közben ott van vele valaki és én meg levegőnek nézem. Lehet hogy a barátom hibázott először, aztán én. De nekem kellemetlen ha levegőnek nézek valakit. Soha nem különböztek meg embereket a vagyonuk szerint, a homlokára amúgy sincs ráírva senkinek se. Fogalmam nem volt kié a hely, soha nem érdekel az ilyesmi.
Akkor magyarul szerintetek máskor ha ilyen van akkor ne is nézzek rá ilyenkor a harmadik félre, csak a barátommal beszéljek, fogjak kezet és menjek tovább?
>> Akkor magyarul szerintetek máskor ha ilyen van akkor ne is nézzek rá ilyenkor a harmadik félre...
Úgy tűnik, szándékosan nem akarod megérteni a helyzetet, pedig már több válaszoló konkrétan megírta. Olvasd újra át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!