Ki szoktad kapcsolni a telefonodat (mobil, okos), amíg alszol?
Még az elején, amikor megvettem az első telefonomat, volt pár téves hívásom, ami indokolatlanul ébresztett fel, azóta mindig kikapcsolom estefelé.
Van vezetékes, úgyhogy fontos ügyben megtalálnak a rokonok és közeli ismerősök, a többiek meg majdcsak túlélik valahogy, ha nem tudnak velem azonnal beszélni.
Volt már, hogy fontos dologgal akartak volna keresni, elég nagy baj volt, és én nem voltam elérhető (vonalasom nincs), így azóta inkább bekapcsolva hagyom.
Néha betalálnak a részeg barátok a "gyáádeszeretleeeeek, milyenjóbazsátbagy" jellegű hívásokkal, de ezeken csak mosolygok egyet, és azzal a nyugodt tudattal alszom tovább, hogy a barátaim szeretnek :D
Ha valaki rossz alvó, az nyilván nem örül a hajnal négyes őszinteségi rohamnak.
"minimum 10 méterre kell lennie a mobiltelefonnak"
1 méterre már tökéletesen veszélytelen.
"kikapcsolva"
Nem kell kikapcsolni.
"kísérletek során bebizonyosodott, hogy fizikailag égette meg a patkányok agyát a közébük tett mobiltelefon"
Ez nem igaz. Max 1-2 fokot melegíti, azt kibírod. Mástól is melegedhet ennyit, azt is kibírod. Ráadásul csak akkor ilyen erős, ha közvetlenül a fejedhez teszed ÉS még telefonálsz is.
"a mobiltelefon még kikapcsolt állapotban is keresi a műholdat."
Nem igaz. Eleve nem is a műholdat keresi, igen ritkák az Iridium telefonok. Szerintem Magyarországon nincs is olyan senkinek.
Honnan szedtél össze ennyi rémhírt?
ez a patológus keveri a biológiai veszélyt az adatvédelemmel, akkor kell két szobával arrébb tenni az aksit kivéve ha vkik gengszterkednek
a többi meg baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!