Miért van az, hogy minden kérdésnél van legalább egy olyan paraszt aki mindenkinél okosabb és leszólja a másik ember kédését válaszát?
Figyelt kérdés
Az ilyeneket miért nem lehet kitiltani innen???2010. ápr. 26. 21:35
11/17 anonim válasza:
Attól, hogy nem ért veled és másokkal egyet, még lehet, hogy pont annak a parasztnak van igaza.
12/17 anonim válasza:
Szerintem sokszor van olyan, hogy hulye a kerdes, a tobbseg tapsol neki, s jon valaki, aki elmondja, hogy gyerekek, hulyeseg, amit irtok, és lehet, hogy igy is van. Hopp, máris lepotnozzak, s ő a hulye, holott sok ilyen esetben pont a tobbseg a "paraszt".
13/17 anonim válasza:
Sokszor pont ezek a "parasztok" azok, akik megmondjak az igazsagot.
14/17 anonim válasza:
Így van, amúgy elég logikusan gondolkozni. Az emberek nagy többsége együgyű hülye, az értelmes a ritka.
15/17 anonim válasza:
igen, a között,hogy vki tényleg nagyon hülyeséget kérdez és írnak rá egy ugyanolyan hülye választ meg a parasztság között van különbség.hülye kérdésekre én is írtam már hülye választ mert értelmeset nem lehetett rá,de paraszt nem voltam senkivel és szerintem másnak se kéne annak lennie.amugy tényleg érdekes miért nem törlik ki az ilyen válaszokat,miközben másokat meg kitörölnek
16/17 anonim válasza:
Méghogy kitörölni? Hülyék vagytok. Itt joga van válaszolni mindenkinek amit akar. Ha szabályzatba nem ütközik, nem törlik. Érjétek be azzal, hogy lepontozzátok, cses*zétek meg! Akinek nem tetszik az menjen fórumozni.
17/17 anonim válasza:
Tudod mindíg az okoskodik akinek inkább be kéne fognia a pofáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!