Illik visszajelölni egy tanárt facebookon?
Mindenki másképp használja a facebookot. Vannak olyanok, akik tényleg csak a nagyon közeli ismerőseiket jelölik be, illetve igazolják vissza. Mások pedig azokat is bejelölik, akivel csak egyszer futottak össze.
Viszont ha jelölnek, akkor azt illik visszaigazolni, akár tanár az illető, akár nem. Legfeljebb ha neked tényleg annyira nem fér össze az elveiddel, hogy visszaigazold, akkor egy udvarias üzenetben illik jelezni, hogy elnézést kérsz, de te teljesen másra használod a FB-t és nem szoktál mindenkit visszaigazolni.
Ha a diák jelöli a tanárt, akkor is ugyanez a szitu. Több pedagógus is van a családban, ők visszaigazolják, ha a diákjuk jelöli, nem csinálnak ebből problémát, de ők maguk nem jelölik be a teljes osztálynévsort.
Én tanárt sose jelöltem be, de pár tanár engem igen.
Szerintem illik visszajelölni.
Én már nem járok abba az iskolába ahol a tanárok vannak így visszajelölöm, sőt nem lenne gáz bejelölnöm őket.
Viszont korodból ítélve te még igen, és szinte napi rendszerességgel találkozol velük így azt mondom ha bejelölnek nyugodtan jelöld vissza viszont akkor figyelj oda hogy miket és kivel osztod meg a facebookon a faladon vagy akár a hírfolyamban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!