Miért van az hogy a szórakozó helyeken csak később indul be a buli?
Ezt én sem tudtam megérteni. Mondjuk nem vagyok egy hajnalig bulizó partiarc sem. Azt megértem, hogy ajtónyitás után fél órával még punnyadás van, de utána... az nem menő, aki este 9-10-kor már táncol, mert az a menő, ha hajnali 2kor ropjuk? Vagy mi van?
(a másik, amit bulizásnál nem bírok... gyakran még az amúgy legpontosabb haverjaim is képesek egész órákat késni a megbeszélttől kezdve, csak az azért, mert hát buli, de még ezt-azt csinált... mintha az, hogy buli van, jogot adna arra, hogy több, mint egy órát késs a megbeszélthez képest... én meg nem szeretek sehonnan sem késni, így a sarokban álldogálok egy órát egy pohárka piával egyedül... ha ugye nem kezdődött még el addig a tombolás)
Na ezt én 10 év alatt sem értettem meg. Talán azért lehet, mert mindenki koppant már úgy, hogy odament a buliba este 10-re és alig voltak a helyen. Ezért inkább mindeki áttért az éjféli kezdésre.
Régen imádtam a tini-discoban a Bank Dance hallban, hogy délután 4-től 10-ig tartott a buli, és bőven volt időd még aludni is.
Szerintem még az lehet, hogy a tiniknek egy újdonság az éjszakai ébrenlét, és ki akarják próbálni ezt az újdonságot.
Talán még egy dolog: a szórakozóhelyek tulajainak is sokkal nyereségesebb, ha éjféltől reggel 5-ig ott vagy és fogyasztasz.
Az biztos, hogy én szívesebben mennék sokszor délutáni buliba, mint anno a Coronita is nyitva volt egész nap, akkor mehettél, amikor jól esett, és mindig volt ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!