Benjiro Hungaria kérdése:
Egy rövid illemi kérdés?
Figyelt kérdés
Iskolában lehet hordani Snap Back sapkát? Ez számomra nagyon fontos. Most megyek gimnáziumba, szeptemberől. Én kicsit más kategória vagyok olyan szempontból, hogy pl nem david guettát hallgatok, nahem klasszikust, többnyire. Szerintetek ez nagyon ellentmondó a beilleszkedést illetően? Na mindegy :). Az lenne a helyzet hogy van egy régi Snap Back sapim, ami szerencsét hoz de már annyira függök tőle, hogy anélkül már ki sem merek menni az utcára. Holott nem is annyira az én stílusom, én, aki Chopin-t meg Offenbach-ot hallgatok (amellett zongorázom is)... De szerintetetk egy gimiben, tanórán rajtam maradhat? Három évig németországban éltem, tanultam, és ott a gyerekek simán hordhattak ilyeneket. Magyarországon mi a helyzet?2016. aug. 10. 12:36
1/4 anonim válasza:
Faluhelyen, áltisiben még az a mondás, h "úriember sapkában nem megy be sehová" :)))
Nem tudom, h gimibe engedik-e.
3/4 anonim válasza:
Szerintem se vennek jo neven..:(
4/4 anonim válasza:
Ha az én órámra jönnél be sapkával a fejeden, elkoboznám tőled, aztán nap végén adnám csak vissza. Egészen addig játszanánk ezt, amíg meg nem tanulod, hogy egy férfi nem visel zárt térben fejfedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!