Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fiatal húsz év körüli lányok,...

BiTOPro97 kérdése:

Fiatal húsz év körüli lányok, ti képesek volnátok, minden nap vacsorára finom és változatos minőségi marhahúsos ételt enni, és vasárnapi ebédre is?

Figyelt kérdés
Csak előre tájékozódom, mi a körkép, mert én mindig ezeket főzők vagy inkább - ép most is, - sütők vacsorára és ebédre, ha van időm. Megadott időben szinte mindig ez a főétel.
2016. júl. 27. 21:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
+ KETTŐ FELÉBRESZT!
2016. aug. 2. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Ma olvastam egy cikket a CNN oldalán és eszembe jutottál:

edition pont cnn pont com/ 2016/08/01/health/meat-eaters-risk-of-death-plant-protein/index.html

(valmiert nem engedi a linket ezert szokozoket tettem bele. torold ki mielott megnyitod)

Egy friss kutatás szerint is a vörös hús fogyasztása egyértelműen káros. Minél többet eszel belőle, annál nagyobb az esélyed szív- és érrendszeri megbetegedésekre, cukorbetegségre ill. rákra és ezáltal csökken a várható élettartamod. Sőt a cikk még azt is kimondja hogy bármilyen állati fehérjével úgy látszik ez a helyzet, bár még nem értik pontosan miért, de a vöröshús egyértelműen a legkárosabb.

2016. aug. 9. 08:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Tojásra is mondták. Az van, hogy nem mondhatják az élelmiszeripari cégek, hogy fogyassz kevesebbet, és csak annyit amennyit kell, és ha nem mozogsz eleget akkor böjtölj. ;)

Kell bűnbakot találni, és azt váltogatják.

2016. aug. 9. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!