Allasinterju rovidnadragban?
Igazabol ilyen szettre gondoltam:
Nem merek hosszunadragot huzni ebben a melegben, mult heten vizsgazni (2 orakor) hosszunadrag ingben mentem es masnapra tele volt melegkiutessel a nyakam, a mellkasom, a hatam es a fenekem/combom...a villamoson csukva voltak az ablakok es nagyon leizzadtam, igazabol felek most is, hogy kiuteses leszek utana de 11-re megyek, nem kettore...szerintetek?:/
Bocs, de mi a különbség, ha a nadrág szára max. 40 cm-rel hosszabb? Ettöl még az ing, zakó ugyanolyan meleg. Az általad említett testrészek ugyanúgy beizzadnak akkor is, ha a nadrágod rövidebb.
Emellett ha kiüteseket kapsz a melegtöl, akkor ennyitöl is fogsz, csak kimondottan hülyén nézel ki rövidnadrágban.
Hat azert nem undorito:) mert gondold el, odaallitasz egy melegitobe meg egy rongyos folsobe az nem azt arulja el rolad, hogy igenyes vagy magadra:D
Marmint ez egy fajta formalitas. A temetesen is szepen vagy feloltozve, nem pedig trening cuccba:D persze nyilvan mindenki jobban szeretne kenyelmes lenni, de hat ami kell az kell:)
Jaaaa, hogy te is beállsz a sorba? Akkor sülj is meg a hosszúnadrágban...
Nem hiszem el, hogy az egyetlen válaszoló aki megmondta, hogy a teljesítményt kellene számításba venni nullára van pontozva...
Komédia ez a társadalom amit kreáltunk magunknak. A komfortérzet és a praktikum, az időjárás mint elsődleges körülmény a háttérbe szorult néhány blőd szabály miatt. Magunkat verjük béklyókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!