áhh ne hallgass rájuk.nem tudnak élni !egy kis szórakozás nem árt.én két éve szivok és még fogok is addig mig megnem halok.annélkül hogy??uristen nemis tudnám elképzelni az életem .reggel délben este olyan nekem mint másnak a cigi.nem nagy bün rengeteg országban LEGALIS csak hát magyar egy fing és köcs*g kommunista .remélem legalizálja az új kormány a zöldecskét!legalizáciooooooooooooooooooo
2010. ápr. 14. 09:08
12/44 anonim válasza:
Utolsó, erre szerintem ne nagyon számíts :D
2010. ápr. 14. 09:14
13/44 anonim válasza:
de reménykedni lehet !
2010. ápr. 14. 09:23
14/44 anonim válasza:
áhh ne hallgass rájuk.nem tudnak élni !egy kis szórakozás nem árt.én két éve szivok és még fogok is addig mig megnem halok.annélkül hogy??uristen nemis tudnám elképzelni az életem
Normális embernek az nem szórakozás, hogy tönkreteszi a saját testét, egészségét. Elég szánalmas, hogy nem tudnád elképzelni az életedet nélküle.
2010. ápr. 14. 10:41
15/44 anonim válasza:
ebben mi a szánalmas?nemértem a gondolkodásod.ettöl nem teszem tönkre az életem vannak sokkal rosszabb dolgok az életben egy ez kis pluszt ad az igy is sivár életnek ,szerinted ki nem sziv???ugyanmár mindenki sziv.és ettöl az ember még nem szánalmas .ez nevetséges nem vagy tisztában a szó jelentésével .na puszi mindenkinek éljen a weed és minden ami káros !!sex fü zene bulik
2010. ápr. 14. 11:56
16/44 anonim válasza:
08:28 vagyok.
"igy is sivár életnek"
Hát figyelj. Egyetemre járok, ahol végzős vagyok, jól tanulok. Haza járok a családomhoz (jó nagy :D), akiket nagyon szeretek. Legalább 15-20 ebert sorolok fel kapásból, akik igaz barátok, bármikor számíthatok rájuk, hetente járunk bulizni, reggelig táncolunk szinte mindig, és most megyek FÉRJHEZ!!
Boldog vagyok!! Pedig sem gazdag, sem befolyásos nem vagyok! AZ ÉLET CSAK ANNAK SIVÁR, AKI HAGYJA, HOGY AZ LEGYEN!!! NEKEM NEM KELLENEK SZEREK A BOLDOGSÁGHOZ!!!
És még mindig pontozz le, mert még mindig az a fétisem!!
2010. ápr. 14. 12:16
17/44 anonim válasza:
szerinted ki nem sziv???ugyanmár mindenki sziv.
Ez a "mindenki szív" megjegyzés nevetséges, a füvesek általában ezt találják ki mentségnek. Minden egyes embert ismersz a földön, és be tudod bizonyítani, hogy mind szívnak? Én soha nem szívtam még, és nem is fogok, pedig 20 múltam, de mondhatsz, amit akarsz. Hát, a véleményem még mindig az, hogy szánalmas vagy :D De talán egyszer majd érettebb leszel, normálisan fogsz gondolkozni és szégyellni fogod, hogy valaha is közöd volt a drogokhoz.
2010. ápr. 14. 12:31
18/44 anonim válasza:
én meg külföldön élek elég jol a szerelmemmel.minden nap bulizunk van egy kocsink ,vannak jo ruháim és van egy két haverunk akikre számithatunk.las vegasi eskuvöre gyujtunk szoval énsem hagyom hogy sivár életünk legyen de azért a dzso fontos szerepet tölt be a napjaimba.erröl ennyit
2010. ápr. 14. 12:34
19/44 anonim válasza:
jaj ugyan már te is tudod mindenki sziv olvasol hireket te is ,sorra kapják el a termesztöket és a fogyasztokat.sorozatosan szinte heti kettöt elfognak szoval akkor ki nem sziv?és még fiatal vagy ahoz hogy azt mond te soha nem fogsz szivni.ez akkor sem szánalmas inkább nevetséges hogy ezen kell veszekedni .alap gyujtom a dzsot és kész szivja mindenki .különben ez nem drog .sok országban gyogyszerként irják fel orvosok.nagyon sok mindenre jó.olvass utána.amugy meg mit keresel itt ha közöd sincs a témához?!!
2010. ápr. 14. 12:39
20/44 A kérdező kommentje:
Áááá mennyi válasz jött! :D Kicsit sajnálom, hogy csak kevesen írtak zenéket, akik nem írtak, azoknak is köszönöm, nem pontoztam le senkit ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!