Hogy koszonnetek egy régi tanárotoknak ha ujra latnatok?
Egy előző kérdésről jutott eszembe az en kérdésem, de ez kissé más. Van egy általános iskolai tanárom, akinek anno ugye csókolommal köszöntünk. O most 60 éves férfi, en 40 éves nő. Valószínű nemsokára találkozni fogunk (kb 20 eve nem láttam), hogy koszonjek majd neki? A csókolom mar ciki lenne, meg szerintem most pont hogy o fog engem lecsokolomozni mivel nő vagyok. Viszont a jónapot kívánok is olyan hivatalosnak tűnik ha egyszer valaha jól ismertük egymást, es mindenki szerette öt. Elég csak egy jónapot Bela bá, vagy ez mar túl laza?
Viszont nehany gyerekkori barátaim szüleinek is a mai napig csókolommal köszönök, ahogy régen is. Csak annyi a különbség, hogy velük azért folyamatosan találkozok, megszoktuk ezt, a tanárral meg sok év után.
Jó napot Tanár Úr! Jó napot .... bácsi!
Szerintem ez megfelel, úgy szólítod ahogy régen, viszont a csókolom az szerintem is furcsa, én mindenképp azt mondanám hogy jó napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!