Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ballagásra milyen virágot...

Ballagásra milyen virágot adnátok fiúnak?

Figyelt kérdés
A barátom idén ballag, és szeretnék neki virágot adni.Mit javasoltok.+Nem csak szerelmemnek, hanem más fiúknak is adnék virágot.Nekik mit szokás adni
2010. ápr. 12. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően férfinak nem illik virágot adni, kivétel a ballagás, diplomaosztó és beteg látogatás, amikor fiúnak/férfinak is adhatunk virágot.

- 10 szál alatt páratlan, 10 szál fölött páros szál legyen

Én a bérmakeresztfiamnak 8.osztályos ballagására 7 zöld rózsából csináltattam hosszúkás csokrot.

De szerintem a sárga rózsa vagy a fehér is jó. VÖröset nyilván csak a szerelmednek.

Én fiúknak el tudom még képzelni csokorba kötve a kálát (zöldes fehér) és a flamingót, papagájvirágot.

De láttam már körcsokorba kötve szerencse bambuszt magában, vagy egy pár szál kék/zöld/sárga rózsával is.

Mondjuk a bambusz azért jó, mert utána sokáig eláll, és fog emlékezni rá, hogy tőled kapta.

2010. ápr. 12. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, de ha csak 1 szál virágot akarok, akkor az mi legyen?
2010. ápr. 12. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
én annak idején egy szál sárga rózsát adtam minden ballagó haveromnak, akár fiú, akár lány volt.
2010. ápr. 12. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok:

Akkor bármi lehet, amit már fentebb is írtam, de akkor körcsokorban:

- kála

- papagáj virág

- szerencse bambusz

- rózsa (sárga, zöld, kék, fehér)

a rózsa annyiból jobb, hogy ha csak magában van gy szál és nincs alatta papír, csak egy masni, akkor is jól mutat.

2010. ápr. 13. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
csinltass pénzből csokrot :) (mondjuk 500asból)
2010. ápr. 15. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!